Bumblebee (2018)

Every Hero Has a Beginning

discussie

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Lachwekkend slechte film (op de eerste paar minuten op Cybertron na) die eigenlijk duidelijk puur gericht is op kids en die paar ‘volwassenen’ die graag kinderfilms kijken.

Ik heb eigenlijk met vrienden de gehele film gelachen op momenten die daar niet voor bedoeld waren puur omdat het zo slecht was dat het komisch werd.

Het begint nog goed met actie op Cybertron. De designs zijn goed, de robots zijn een keer goed uit elkaar te halen en de special effects zien er prima uit. Daar is alles wel mee gezegd.

Bumblebee veranderd na aankomst op aarde in een ontzettend dom 2 jarig hondje en blijft zo de rest van de film.
We krijgen een slecht geschreven verhaaltje dat steelt van o.a. E.T. , The Iron Giant en de oude Transformers films dat uren lijkt te duren.

Natuurlijk zijn de voorspelbare karakters aanwezig.

- Knap meisje die alsnog een outcast is.
- Nerdy vriendje die haar leuk vindt
- Domme ongeloofwaardige ouders.
- Mean girls
- Vervelend broertje die helpt.
- En John Cena. HAHAHAHA. die lijkt te weten dat die in een baggerfilm zit maar lijkt net als de andere karakters uit een Michael Bay TF te zijn weggelopen.

De gehele film krijgen we dan humor wat niet werkt en niet grappig is en een band tussen Bumblebee en een meisje waar je niks om geeft.
Dat gedoe met dr vader moet emoties opwekken? Met als finale die duik van dr? Hahaha we hadden het niet meer toen.
En dan had je vlak daarvoor nog Cena in zijn helikopter en de Decepticons die hem niet gewoon uit de lucht knallen gelijk haha.

Opvallend is ook dat Bumblebee aan het einde geen krasje heeft ondanks al die knokpartijen. Details die niet uitmaken in een kinderfilm maar volgens mij was het ook op een ouder publiek gericht.
Geen bloed laten zien als mensen uit elkaar knallen hoor, alleen water! Smiley face

Ik kan even doorgaan maar als je weinig ervaring hebt met films als kind zijnde kan dit vernieuwend werken en leuk zijn, dat geloof ik best.

2 voor de moeite