Frietgezicht Avatar

Frietgezicht

"Natte scheet ben je"

Laatste reviews

Penoza: The Final Chapter(2019)

"...Erg slecht..."

Hacksaw Ridge(2016)

"...Godverdomme, wat een tegenvaller..."

Star Wars: The Rise of Skywalker(2019)

"...Star Bagger..."

Terminator: Dark Fate(2019)

"...Zoveelste fail..."

To All the Boys I've Loved Before(2018)

"...Zoveelste mislukte poging..."

Laatste reacties

"...Toen ik met de serie Penoza begon was ik aangenaam verrast. Nederlandse series hebben over het algemeen weinig te bieden en zijn vooral leuk voor de mensen die gtst kijken en voor wie series als Breaking Bad en The Sopranos weer lastig te volgen zijn......"
Penoza: The Final Chapter
"...Vond hem zwaar tegenvallen. Zeker voor een Mel Gibson film. Typisch zo’n oorlogsfilm met alle cliche’s waar iedereen tegen iemand is en hij daarna alle respect en excuses wint en de held wordt. Zo heroïsch, melodramatisch oversentimenteel, patriotti......"
Hacksaw Ridge
"...Fantastische film en eindelijk eens een terechte winnaar van de oscar voor beste film. Ondanks al het nieuws rond deze film en de winst voor beste oscar heb ik nooit een trailer gezien en geen recensie gelezen en wist ik op een arm gezin dat zich in......"
Parasite
"...Ik vond dit zelf een goede film. Engste ooit? Belachelijke uitspraak maar eentje die elk jaar wel voorbij komt( It Follows, The Babadook) Deze film is uberhaubt niet eng. Eigenlijk moet je deze film bekijken als een dramafilm met een heerlijke onhe......"
Hereditary
"...Spoiler alert! Wat een slechte film is dit. Eigenlijk wil ik er geen woorden aan vuil maken maar doe het lekker toch. - 1 van de grootste problemen is het ontbreken van spanning. De film springt (vooral het eerste uur) van de hak op de tak vol schi......"
Star Wars: The Rise of Skywalker

laatste ratings

watchlist

7,0
The Chaser (2008)
The Chaser (2008)