Frietgezicht Avatar

Frietgezicht

"Wat kijk je dan"

Laatste reviews

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Lachwekkend slechte grap..."

Wild Tales(2014)

"...Erg leuke film met eigenlijk allemaal leuke verhalen. Bij alle verhalen is de zwarte humor top en zijn de acteurs en actrices allemaal prima in..."

Star Trek: Beyond(2016)

"...Flinke zit omdat het een matige films is. Waar ik deel 1 een leuke verrassing vond en deel 2 al wat minder hoewel ik toen dronken was dus die een..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Deze film wist mij te vermaken maar valt toch tegen. Het verhaal is wel erg simpel,Apocalypse wil de mensheid vernietigen en Mystique is bezig..."

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Ik hou het op een 6 voor deze film en dan ben ik nog in een goede bui. Sommige karakters zijn slecht naar het witte doek gebracht (Juggernaut,..."

Laatste reacties

"...@ Goku en Ed, ik zeg in de trailers he en zeg daarbij dat het in de film zelf niet altijd uitkomt zoals dus in het geval van Ultron. Maar wees eerlijk,toen we de trailers zagen dachten we echt dat Ultron een badass zou worden. Ik mis gewoon een badg......"
Complete chaos in trailer 'Justice League'!!
"...Ik ga pas klagen als het matige films worden en tot die tijd heerlijk hoor dat we in een tijd leven dat we zo vaak een Star Wars-film krijgen...."
Disney werkt aan toekomst 'Star Wars'-franchise voor komende 15 jaar
"...Ziet er vermakelijk uit! Enige klacht die ik heb is dat ik wel hou van een badguy die dreiging uitstraalt zoals bijv Ultron, Apocalypse of de Joker in trailers(wat niet altijd uitkomt in de films zelf) en hier lijken de badguys weer vooral figurante......"
Complete chaos in trailer 'Justice League'!!
"...Ik vind Batman vs Superman een tegenvaller maar was die in de jaren 80 of 90 uitgekomen dan was het een klassieker. We worden natuurlijk ook wel erg verwend dat zo'n film zoveel kritiek krijgt. Ik groeide op met Batman Forever en Batman & Robin en ve......"
Heeft 'Batman v Superman: Dawn of Justice' winst gemaakt?
"...@ Goov,zonde want T2 is een must see...."
Groots 'Terminator'-nieuws op komst

laatste ratings

watchlist

Frietgezicht heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.