Frietgezicht Avatar

Frietgezicht

"Wat kijk je dan"

Laatste reviews

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Lachwekkend slechte grap..."

Wild Tales(2014)

"...Erg leuke film met eigenlijk allemaal leuke verhalen. Bij alle verhalen is de zwarte humor top en zijn de acteurs en actrices allemaal prima in..."

Star Trek: Beyond(2016)

"...Flinke zit omdat het een matige films is. Waar ik deel 1 een leuke verrassing vond en deel 2 al wat minder hoewel ik toen dronken was dus die een..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Deze film wist mij te vermaken maar valt toch tegen. Het verhaal is wel erg simpel,Apocalypse wil de mensheid vernietigen en Mystique is bezig..."

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Ik hou het op een 6 voor deze film en dan ben ik nog in een goede bui. Sommige karakters zijn slecht naar het witte doek gebracht (Juggernaut,..."

Laatste reacties

"...Hahahaha grappig Ed! Raar dat ik dit nooit ergens gezien heb(dat je bijv het E.T.-ras ziet heb ik 100x voorbij zien komen). Zou natuurlijk ook een neefje, broertje whatever kunnen zijn maar het is leuk...."
Lot Jar Jar Binks eindelijk onthuld!
"...Haha je hebt echt helemaal gelijk Crane. Heb de film alleen maar gekeken met andere groentjes en nooit alleen. Zal ook wel suf zijn als je ook van tevoren zou zeggen waar het 2e deel van de film over gaat...."
POLL: De Beste Vampierfilms
"...@ Ed,hoeveel mensen hebben jou in de whatsapp-lijst? Dat filmpje van niemand doorgestuurd gekregen is eerder apart...."
Tom Hiddleston doet een Patrica Paaytje
"...Waar blijft een beeld of filmpje om dat te ondersteunen Ed?In deze tijd is alles wel te vinden als het echt gebeurd is. Kylo Ren stond naast Jar Jar zeggen ze ook of zat op zijn schoot...."
Lot Jar Jar Binks eindelijk onthuld!
"...Het eerste uur van Bram Stoker's Dracula vind ik top maar daarna zakt de film in. Ik kies voor From Dusk Till Dawn. Hele aparte film maar echt heerlijk vermaak...."
POLL: De Beste Vampierfilms

laatste ratings

watchlist

Frietgezicht heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.