Frietgezicht Avatar

Frietgezicht

"Wat kijk je dan"

Laatste reviews

It Follows(2014)

"...Geslaagde 'thriller' ..."

Kong: Skull Island(2017)

"...Kong had een betere film verdiend...."

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Lachwekkend slechte grap..."

Wild Tales(2014)

"...Erg leuke film met eigenlijk allemaal leuke verhalen. Bij alle verhalen is de zwarte humor top en zijn de acteurs en actrices allemaal prima in..."

Star Trek: Beyond(2016)

"...Flinke zit omdat het een matige films is. Waar ik deel 1 een leuke verrassing vond en deel 2 al wat minder hoewel ik toen dronken was dus die een..."

Laatste reacties

"...Ach ach,hij zal niet bij de voedselbank verschijnen. Als je die vent ziet praten lijkt het toch al snuivende alcoholist die je nog niet zou vertrouwen om op je keukenrol te letten. Toevallig gisteren het interview van onze koning gezien. Niet de mee......"
Johnny Depp: Oud-managers verantwoordelijk voor schuld van $ 40 miljoen
"...@ Goku32, net als ID 2? :p..."
'Jurassic World 2' bevat onderwateractie
"...Split gemist in de bios maar wist niet dat het zich in hetzelfde universum als Unbreakable afspeelt. I love unbreakable dus Split moet maar snel uitkomen...."
Vervolg 'Split' en 'Unbreakable' heet 'Glass' en verschijnt in 2019
"...Anderson maakt films waar je veel koffie bij nodig hebt. Spielberg krijgt weleens kritiek over zijn laatste films maar die heeft klassiekers gebracht en deze man wordt opgehemeld en overrated. ..."
Intrigerende poster nieuwe Wes Anderson-film 'Isle of Dogs'
"...^ Ik ben al lang geleden geblockt voor moviemeter. Zie alleen een streepje. Ze vonden mij te grof ofzo maar werken ook wat tere zieltjes daar. @ Jim,ja dat las ik maar als dit de meest grootse releases zijn verwacht ik geen andere opvallende films d......"
De grootste releases op Netflix in mei

laatste ratings

watchlist

Frietgezicht heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.