Frietgezicht Avatar

Frietgezicht

"Wat kijk je dan"

Laatste reviews

It Follows(2014)

"...Geslaagde 'thriller' ..."

Kong: Skull Island(2017)

"...Kong had een betere film verdiend...."

Batman: The Killing Joke(2016)

"...Lachwekkend slechte grap..."

Wild Tales(2014)

"...Erg leuke film met eigenlijk allemaal leuke verhalen. Bij alle verhalen is de zwarte humor top en zijn de acteurs en actrices allemaal prima in..."

Star Trek: Beyond(2016)

"...Flinke zit omdat het een matige films is. Waar ik deel 1 een leuke verrassing vond en deel 2 al wat minder hoewel ik toen dronken was dus die een..."

Laatste reacties

"...Ben deel 1 alweer vergeten. Echt zo'n aardig filmpje en we zullen deel 2 kijken maar zal iemand het wat kunnen schelen als die er niet komt?Waarom hier nou een vervolg op komt....."
Pedro Pascal wordt schurk in 'The Equalizer 2'
"...@ Sunspot, staat je nog wat te wachten dan de laatste paar afleveringen. Ik zou wel opschieten want spoilers ontwijken is lastig tenzij je niet op het internet komt. @ Banned, hoewel ik begrijp waar de kritiek punten liggen vond ik het alsnog een to......"
Finale 'Game of Thrones' op het witte doek, gratis!
"...Ja dat wel. The Hound is mijn favo en The Mountain lijkt aardig onverslaanbaar dus ik vrees het ergste hoewel iemand The Mountain moet uitschakelen dus wie beter dan The Hound...."
Finale 'Game of Thrones' op het witte doek, gratis!
"...Vet! Ik verwacht alleen niet echt een grote battle meer in de finale. De aflevering van deze week of 2 weken geleden had ik graag op het grote doek willen zien. Game of Thrones is wel echt top. Natuurlijk valt er wat op aan te merken maar dat is mie......"
Finale 'Game of Thrones' op het witte doek, gratis!
"...Eens met de 2 heren boven mij. Heb de film van Jackson een paar keer gezien en deze kijk ik nooit meer. Best ok voor een keertje,that's it...."
'Godzilla vs Kong' krijgt duidelijke winnaar

laatste ratings

watchlist

Frietgezicht heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.