To All the Boys I've Loved Before (2018)

The letters are out.

Reviews (2)

Frietgezicht

Avatar

Spoiler-alert

Terminator 1 is goed(maar voor mij geen classic) en deel 2 is 1 van de beste actie films ooit gemaakt.

Helaas zijn alle pogingen daarna matig tot slecht. Inmiddels de 4e poging en leek een keer goed te gaan. Cameron bemoeide zich er echt mee(leek het), Hamilton terug, Arnie er weer bij en ze hebben natuurlijk geleerd van alle fouten van de vorige sequels.

Maar helaas, opnieuw bagger.

Na een paar minuten sterft John Connor al.
Geen lange scene vol spanning die eindigt in de dood van de held van de vorige film(zoals met Jamie Lee Curtis in Halloween Resurrection) maar een verjongde John die na deel 2 opeens jonger geworden is en een ijsje krijgt van mama.
Alles waar de eerste 2 films om draaide wordt op gespuugd en uitgewist. Schandalig.

Daarna krijgen we een reboot van de 2e film maar een hele slechte.

Het verhaal beschrijven hoeft niet want dat kennen mensen zelf wel dus ik noem alleen maar punten die mij (negatief) opvielen.

- Sarah Connor- Een van de sterke (vrouwelijke) personages ooit op het witte doek verschenen. Een classic karakter, altijd met Ripley samen in vele lijstjes.
In deze film loopt ze er maar wat bij als een 5e wiel aan de wagen.
Als een vrouw die alleen azijn drinkt loopt ze er continu bij. Van de grote heldin is weinig over.

- De meid waar het om draait is een simpel tienermeisje gespeeld door een matige actrice. De flash forward waarin zij de leider blijkt(en ze amper ouder lijkt) is te lachwekkend voor woorden en totaal niet geloofwaardig.

- Sarah krijgt continu meldingen van Arnie waar Terminators terecht komen. Hoe weet Arnie dit? Waarom sturen ze elke keer maar 1 terminator en niet 10 tegelijk?
Skynet bestaat toch niet meer? Hoe krijgt Sarah ze opeens kapot.
En hoe wist ze dat ze op de brug waren toen ze op kwam dagen?

- De badguy heeft geen dreiging. En ze kunnen steeds gekkere dingen, het is wachten op een vliegende terminator.

Alles met dat vliegtuig, vallen in een Jeep enz past niet bij de eerste 2 Terminator films maar eerder in een Hobbs en Shaw film! Wat een onzin. Het is geen waargebeurd verhaal maar Terminator films waren wel realistisch en deze onzin past er niet in.

- De finale in de fabriek probeert teveel te jatten van T2.
Weer Arnie die last minute de boel red om vervolgens een emotioneel (maar dat mislukt hier) afscheid te hebben.

- De scene met de vlieg hahaha

- Dat die mislukte robot chick dan weer iets in dr lichaam heeft zitten om de badguy uit te schakelen, wat een toeval!

- Arnie heeft een gezin!? HAHAHA. Neukt die ook?

Pff kan uren doorgaan

Nille

Avatar

Haar grootste nachtmerrie is uitgekomen, de brieven over de jongens waar ze smoorverliefd op is, zijn uit! Lara Jean is een erg verlegen meisje, ze heeft niet veel vrienden. Na dat haar brieven uitkomen, weet ze niet meer wat ze moet doen, haar wereld staat op d'r kop. Ze probeert het op te lossen door een fake relatie te nemen met een van de jongens, hij vind het een goed idee. Hij wil namelijk zijn ex terug, en denk dat dat met dit plannetje gaat lukken. Uiteindelijk krijgen ze toch een beetje gevoelens voor elkaar.
Toen deze film uitkwam werd hij erg populair, vooral rond de leeftijd 15/18 jaar. De film is natuurlijk erg nieuw, maar hij springt er niet 'uit'. Maar dat is natuurlijk ook niet erg. Ik vond de film erg leuk en zou hem zo nog een kijken!