Why Him?

Why Him? (2016)

Of all the guys his daughter could have chosen...

Reviews (1)

Mitch overbeek

Avatar

Why him gaat over een meisje waarvan de ouders erg netjes zijn het verbaast ze dan ook als haar vader op zijn verjaardag haar vriend te zien krijgt NAAKT! ze besluit om haar familie uit te nodigen voor kerst zodat ze haar nieuwe vriend kunnen ontmoeten...
dat loopt erg uit de hand!
De vader en de vriend passen niet goed bij elkaar, zelf als haar vriend zo erg zijn best doet waardeert haar vader het niet totdat hij er achter komt dat haar vriend haar ten huwelijk wil vragen en haar vader er achter komt dat ze echt van elkaar houden.
Als hij aan haar vader vraagt of hij haar dochter ten huwelijk mag vragen zegt hij nee!
Maar hij houd zoveel van haar dat hij blijft proberen om het goed te krijgen en hij doet er alles aan om te zorgen dat haar vader het goed zal vinden.
De film is erg leuk maar er word heel veel opgevuld met onnodige informatie daardoor gaat de film erg lang duren en merk je ook in de zaal dat veel mensen het minder interessant gaan vinden. Verder is het wel een goeie film, het is ook goed dat ze hem 12+ hebben gemaakt want er komen wel veel seksuele dingen in voor die niet goed zijn voor kinderen onder de 12.

Cijfer film: 6,5