Nobody's Fool (2018)

She Shows Up. Everything Blows Up.

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Nobody´s Fool is een nieuwe komedie geregisseerd, geschreven en deels geproduceerd door Tyler Perry regisseur van Madea Goes to Jail en Madea´s Family Reunion.

De film gaat over Danica (Tika Sumpter) een werknemer bij een marketingbedrijf. Ze heeft als een jaar een relatie met een man die ze online heeft ontmoet, maar de twee hebben elkaar nog nooit echt gezien of ontmoet. Wanneer Danica haar moeder Lola (Whoopi Goldberg) Dancia vraagt haar net vrijgelaten zus Tanya (Tiffany Haddish) bij de gevangenis op te halen, leert ze ook dat ze Tanya in huis moet nemen. Nu de twee zussen samen moeten wonen, botsen ze erg met elkaar. Tanya bemoeit zich ook met Danica haar leven en relatie, waardoor Danica haar leven volledig verandert. Tanya gaat er namelijk van uit dat Danica haar baas een oogje op haar heeft en dat deze Charlie met wie ze alleen chat en belt een Catfish is. Om haar zus te helpen probeert Tanya dit te bewijzen, maar al haar hulppogingen lijken Danica haar leven alleen maar meer te verpesten.

Tyler Perry heeft deze film binnen tien dagen vastgelegd, wat helaas voor hem goed terug valt te zien. De film komt namelijk rommelig over met een verhaal waar de personages willekeurige dingen doen om zo grappig proberen over te komen. Helaas lukt het de meeste van de cast niet willekeurig en zonder echt script komisch over te komen. De meeste komedie komt ook over als grappen die alleen een bepaalde groep kunnen begrijpen. De grappen lijken voornamelijk bedacht te zijn door de gezamenlijke cast, waardoor ze zelf de meeste humor als enige ook kunnen begrijpen. De meeste komedie bestaat dan ook uit drukke humor waar Tiffany Haddish overal snel op een overdreven manier op reageert en verder zit er veel schuine humor in de film.

Doordat de film niet echt een script heeft, komen de acteurs in de film verder ook niet bijzonder over en lijkt het soms alsof ze maar wat doen in een poging grappig over te komen. De leukste rollen in de film worden door acteurs die een kleine cameo in de film hebben zoals Whoopi Goldberg en Chris Rock. Nev Schulman en Max Joseph, de mensen achter de MTV-show Catfish hebben zelfs ook een cameo in de film, waar je ook duidelijk bij terug kunt zien dat ze niet echt een idee hebben wat ze moeten doen in de film.