Welcome Home (2018)

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Welcome Home is een nieuwe thriller geregisseerd door George Ratliff, de regisseur van Joshua en Hell House.

In de film gaan het koppel Bryan (Aaron Paul) en Cassie (Emily Ratajkowski) gezamenlijk een weekend naar een vakantiewoning op het Italiaanse plattegrond als een poging om hun relatie te verbeteren.
Wanneer Cassie de Federico (Riccardo Scamarcio) ontmoet en hij haar weet te helpen, voelt Bryan zich al snel bedreigt door zijn aanwezigheid. Als Federico merkt dat Bryan zo jaloers is, besluit hij de twee tegen elkaar op te spelen voor zijn eigen sinistere vermaak.

Deze film bevat een simpel verhaal dat komt doordat het geschreven is door David Levinson en dit het eerste echte filmscript is die hij heeft geschreven. Het verhaal komt zo als zwak geschreven over waar je de meeste gebeurtenissen al van veraf aanziet komen. De personages zijn ook wat simpel geschreven waar Cassie het mooie vrouwelijk personage gewild is bij mannen, zo wordt Bryan het mannelijke personage alleen steeds jaloers en zo uiteindelijk boos op haar. Zo komen de twee in de film niet geloofwaardig over als geliefden van elkaar, maar lijkt het met alsof hun relatie pas net een paar weken oud is.
Dat de relatie tussen de twee hoofdpersonage niet geloofwaardig overkomt, komt door het mindere acteerwerk van de twee. Beide acteurs zijn namelijk meer bekend uit bijrollen in andere films. Dit is pas de eerste film waar beide echte een hoofdrol in spelen wat ze wat zwak neerzetten. Beide acteurs kunnen beter in bijrollen blijven spelen totdat het spelen in een hoofdrol aankunnen. Hiervoor zou een betere filmcrew ze ook goed helpen.