Follow Me

Follow Me (2020)

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Follow Me is een nieuwe horror thriller geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Will Wernick, de regisseur van de film Escape Room van 2017.

De film gaat over de populaire internet vlogger Cole (Keegan Allen). In zijn vlogs onderneemt hij spannende activiteiten waarvan hij en zijn volgers een adrenaline kick krijgen. Als verassing nemen zijn vrienden hem mee naar Moskou waar ze samen naar een speciale escape room gaan. Hier verwachten hij en zijn vrienden dat hij een van zijn beste vlogs kan vastleggen. Eenmaal in de escape room leren Cole en zijn vrienden dat de uitdagingen van de escape room al snel levensgevaarlijk lijken te worden. Ze moeten nu allemaal zien te ontsnappen voor het ze fataal wordt.

Deze film kan vermakelijk zijn voor mensen die van horror survival films houden, maar na een tijdje in de film kunnen vele situaties wel als wat bekend overkomen. Vele momenten zoals de gevaarlijke opdrachten die de personages moeten ondergaan om in leven te blijven, lijken veel op de verschillende vallen uit de Saw filmserie. Voor een betere en meer creatieve film kun je beter een van de Saw films terugkijken. Als je een keer een nieuwe soort gelijke film wil zien, kan deze film vermakelijk zijn als je er niet met hoge verwachtingen naartoe gaat.

Het acteerwerk wordt aardig gedaan door de cast, maar verder komt niet echt iemand speciaal naar voren in de film. De meeste van de cast zijn eigenlijk ook meer tv-acteurs wat bij sommige wel aan hun acteerwerk wat valt terug te zien.