The Comeback Trail

The Comeback Trail (2020)

Hollywood has never pulled a stunt like this.

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

The Comeback Trail is een remake van de gelijknamige actie komedie uit 1982. Deze remake is geregisseerd en deels geschreven door George Galo, de regisseur van Middle Men en 29th Street.

De film gaat over de filmproducent Max Barber (Robert De Niro), die al een tijd geen succesvolle films heeft weten te maken. Voor financiële steun heeft hij geld geleend bij de maffia en nu is hij crimineel Reggie Fontaine (Morgan Freeman) geld schuldig. Als hij leert dat Duke Montana (Tommy Lee Jones).de hoofdrol van zijn nieuwe geplande film een hoge levensverzekeringspremie heeft, probeert Max hem te laten verongelukken. Zo hoopt hij het geld van Duke zijn levensverzekering te kunnen gebruiken om de maffia mee af te betalen. Helaas voor Max blijft Duke steeds al zijn gevaarlijke stunts overleven.

Deze film is leuk gevuld met informatie over hoe ze vroeger films maakte. Zo is deze film wel leuk voor filmfans die geïnteresseerd zijn in de informatie van films en wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Helaas verandert de film later meer in een cartoon als de Looney Tunes Roadrunner en Wile Coyote, waar de filmproducer steeds zonder succes de acteur op en dodelijke manier probeert te laten verongelukken. Zo verliest de film zijn serieusheid en lijkt het meer op een kinderfilm. De film is zo leuker voor een jonger publiek en oudere kijkers, die van kinderlijke humor houden. Op de komedie elementen na heeft de film ook een goed drama aspect over twee ouderen mannen, die wat onzeker zijn over hun leven en carrière in de filmwereld. Helaas wordt dit aspect ook wat overschaduwd door de komedie van de film.

Het acteerwerk wordt goed gedaan door de filmcast. Robert De Niro doet het goed als de filmproducent die zijn sterspeler steeds zonder succes probeert om te leggen. Dit is alleen niet de beste komedie waarin hij de afgelopen jaren was te zien. Morgan Freeman heeft een kleinere rol in deze film, maar het is wel leuk om hem weer eens terug te zien in de rol van een schurk. Tommy Lee Jones weet deze film te dragen, ondanks dat hij pas op de helft echt in de film voorkomt. Hij komt goed over als een oudere acteur, die niet meer in grote filmrollen speelt. Dit is ook bijna echt het geval voor zijn echte acteercarrière, want hij is nu meer terug te zien in kleinere filmrollen.