Liefde zonder grenzen

Reviews (1)

Mr.Movies

Avatar

Liefde zonder grenzen is een nieuwe romantische komedie geregisseerd en deels door Appie Boudellah en Aram van de Rest. Hiervoor hebben de twee samen ook Just Say Yes geregisseerd.
De film gaat over zussen Eva (Yolanthe Cabau), Lieke (Abbey Hoes) en broer Maarten (Jim Bakkum). Alle drie worstelen ze met liefdesproblemen en persoonlijke geheimen, die ze niet met anderen willen delen. Naast hun problemen en geheimen, moeten ze samen ook hun weduwe vader Ferry (Hajo Bruins) zien te helpen het verlies van hun moeder te verwerken.
De regisseurs hebben ook het script van deze film geschreven samen met Mustapha Boudellah. Alle drie hebben eerder ook andere romantische komedies geschreven. Met deze film hebben ze ook veel van het drama genre toegevoegd aan de film, maar hebben niet echt een goede mix tussen de komedie en drama weten te maken.
Door met een mozaïekverhaal de levens van broer en zussen over te brengen, springt het verhaal veel heen en weer waardoor het soms lastig te volgen blijft. Verder doen ze weinig met de film om het bijzonder over te brengen, waardoor het wat cliché over kan komen vergeleken andere films. Door het gebrek aan originaliteit kan de films soms ook wat voorspelbaar overkomen. In het einde van de film, krijgt de film ook te veel wendingen, die aanvoelen alsof ze snel aan het verhaal zijn toegevoegd. Als ze de broer of een van de zussen uit het verhaal gelaten hadden, hadden ze meer de kans gehad om de personages beter op te bouwen.
Door de grootte van de gebeurtenissen en personages in de film krijgt de filmcast niet echt een kans om sterk naar voren te komen. Yolanthe Cabau en Hajo Bruins weten door de hoeveelheid tijd die hun personages krijgen nog wat te doen met hun rollen. De rest van de cast komen meer over als extra’s en weten verder weinig bijzonders te doen met hun rollen.