21 Grams (2003)

Difference between dead and life

Reviews (3)

Moviemagic

Avatar

Zo te zien ben ik één van de weinige (misschien wel enigste), maar de film kon mij niet bekoren. Geweldige cast in de film zonder meer, maar de verhaallijn vond ik zo gigantisch saai opgezet. Het switchen van de scene's van verderop in het verhaal naar eerder in het verhaal en visa versa vond ik het verhaal niet boeiender erop maken.

Tevens boeide de samenkomst van de verhalen van de verschillende karakters me bitterweinig.

Voor de mensen die hem leuk vonden zou ik zeggen: Kijk ze..., maar voor mij niet meer.

lykathea

Avatar

Ik vond dit zelf de sterkste in Iñárritu's trilogy. Met Amores Perros als sterke tweede. Babel vond ik maar prut.

Alle 3 de verhalen zijn ontzettend boeiend en vaak meeslepend, mede door de geweldige acteerprestaties, met name Del Toro is noemenswaardig.

Een briljante chaos, waardoor filmliefhebbers vrijwel alles na de eerste kijkbeurt al begrijpen, maar het gelukkig allemaal zo goed inelkaar zit, en niet leunend op een bepaalde twist, waardoor meerdere kijkbeurten de film alleen maar zullen versterken.

W!ck3T

Avatar

Geweldig goede film met uitstekende acteerprestaties, Watts had van mij wel met die Oscar naar huis mogen gaan. Del Torro heeft 'm waarschijnlijk niet gewonnen omdat ie er al een thuis heeft staan van zijn bijrol in Traffic.
Eerste half uur was erg verwarrend en raar, maar toen ik de draad eenmaal op had gepakt lied het verhaal me ook niet meer los! Lijkt me wel leuk om hem een keertje chronologisch te zien :Y