Kimsel Avatar

Kimsel

reacties

  • Ik vond de andere drie uur durende versie van deze film veel leuker! Misschien komt dat omdat ik die andere eerder heb gezien.

    als reactie op de film The Messenger: The Story of Joan of Arc

  • Ontzettend leuke film. Jammer dat het me zo vaag bijstaat allemaal. Misschien tijd om 'm eens nog een keer te kijken. Ik weet dat ik 'm heel leuk vond in ieder geval!

    als reactie op de film Rounders

  • Clichefilm (en verder niks toe te voegen)

    als reactie op de film I Still Know What You Did Last Summer

  • Ik vond het destijds een leuke film om te kijken, maar om de een of andere reden hoeft het nu niet meer zo van mij. Een film die daar trouwens ontzetten op lijkt is The Principel. Weet alleen niet welke er eerder was eigenlijk...?

    als reactie op de film Dangerous Minds

  • Dit is gewoon een leuke film. De kwaliteit van de film is misschien wat minder, maar het verhaal is gewoon ontzettend grappig en ik wil 'm best nog eens een keertje zien.

    als reactie op de film Bill & Ted's Excellent Adventure

  • Ik vond dit een ontzetten leuke film. Heb 'm zelf ook thuis. Zo ie zo mag ik graag kijken naar John Travolta (in de meeste rollen dan) en Nicolas Cage vind ik ook helemaal geweldig. Twee geweldige acteurs in 1 film, wat wil je nog meer?!

    als reactie op de film Face/Off

  • De film moet gewoon niet serieus genomen worden. Ik vond ze allebei helemaal geweldig omdat het gewoon leuk bedacht is. Leuke fantasie en verder klinklare onzin, maar vind beide delen heerlijk wegkijken. En toen ik nog een stuk jonger was keek ik er met hele andere ogen naar. Voor kinderen ontzettend indrukwekkend ook denk ik. En voor wolwassenen nog steeds erg leuk. Mmm....misschien heb ik last van wat jeugdsentiment....

    als reactie op de film Gremlins 2: The New Batch

  • Tsja, ik denk niet dat iemand onze hoofdrolspeler nog anders kent dan Al Bundy. Heel veel mensen kennen alleen zijn acteursnaam ook. Dus probeer dan meer eens daar vanaf te komen en leuke andere filmrollen te krijgen zonder dat er meteen gedacht wordt: He, Al Bundy op tv!

    als reactie op de film Dutch