markusbommel Avatar

markusbommel

reacties

  • [quote=Stok]Nou hij is in ieder geval wel beter dan deel 1, voornamelijk omdat Brando met zn zware overacting er niet in zit...[/quote] Juist dat is de reden dat ik deel 1 een van de beste deel vond. Fantastish hoe hij dit speelt. Deel 2 vind ik wel wat hebben en deel 3 vond ik iets minder. Maar het blijft een fomidabele film.

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • [quote=eevaa]Ik neem aan dat dit over mij gaat? Ten eerste, hij is een zij. Ten tweede, zij is 22. Ten derde, over 2 jaar vind ik deze film nog steeds niet leuk. Moeilijk he, om een mening van iemand anders te respecteren.[/quote] Nee hoor je mag een eigen mening hebben. Prima, geen moeit mee. Maar je niet gaan uitdagen wat er hier niet zo geweldig aan is. Ik vind het een de beste films die in mijn leven heb gezien. En dat is mijn mening.

    als reactie op de film The Godfather

  • [quote=eevaa]Ik behoor tot een van de weinige die dit voor de verandering eens geen topfilm vind volgens mij.... Ik heb ooit het eerste deel met veel moeite uitgekeken en aan die andere delen ben ik daarom ook maar niet begonnen. Wat een waardeloze film zeg, wat is hier nou zo geweldig aan? Zo ken ik nog wel meer films....[/quote]Volgens mij begrijp je de film niet. I'lle make u an offer, that u cant refuse.... Dit is een van DE BESTE FILMS allertijden. [Edit - quote-tags toegevoegd.]

    als reactie op de film The Godfather