TheMovieFan Avatar

TheMovieFan

Laatste reviews

TheMovieFan heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Shooter vorige week gezien in de bios.. En ik vond het een vette film! Verhaal (Zoals in meerdere actiefilms) is hetzelfde, maar het is gewoon goed uitgevoerd + de actiescenes waren echt goed! Voor degene die hem nog niet gezien hebben, ik zou......"
Shooter
"...Deze film gister in de bioscoop gezien...En ik moet zeggen ik was aangenaam verrast. Ik vond dit 1 van zijn betere films & vind het jammer dat Jet Li zoals de gruchten doen ermee stopt. Kdenk dat over een paar jaar een hele generatie gestopt is........"
Fearless
"...[quote=Aphex]De 365 keer per jaar dat ie op de Nederlandse zenders te zien is verbetert niet bepaald de kwaliteit van deze film... En jullie menen het toch niet echt he, dat je gaat kijken vanwege de kont, zeg maar gerust reet trouwens, van Lopez?......"
Money Train
"...Kheb net de film gezien... De film is echt....GEWELDIG. :) Ondanks hierboven genoemde kritiek is de film gewoon TOP. Precies wat ik ervan verwachtte ( en mijn verwachtingen waren groot.). Ik heb het boek gelezen...Mede daarom was de film top. M......"
The Da Vinci Code
"...Jaaah dit ss zeker een lachen film :D Kijken!..."
Bringing Down the House

laatste ratings

TheMovieFan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TheMovieFan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.