dyonvbaal Avatar

dyonvbaal

Laatste reviews

dyonvbaal heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=benjamin]Het wordt veel maar we kennen natuurlijk wel al veel Avengers van eerdere films. En natuurlijk gaan ze zich niet beperken tot één film, maar krijgen we een reeks waarin waarschijnlijk andere personages centraler komen te staan.[/quote......"
Jeremy Renner als Hawkeye in The Avengers?
"...Ergens vind ik het jammer dat hij (Reynolds) zowel Green Lantern is als Deadpool (die ging hij toch ook spelen?) Das het zelfde als 1 acteur gebruiken voor spiderman en superman... dat ziet er toch ook niet echt uit :)..."
Setfoto's Green Lantern
"...[quote=Kurtje79][b]Waarom moet het weer een “rapper” zijn die de rol van BA Baracus op zich moet nemen?[/b] Trouwens, ik vind de Game alles behalve een goed acteur, een beetje stoer kijken en die lelijke tattoo in zijn gezicht, maakt hem wat mij bet......"
Wordt The Game de nieuwe B.A.?
"...Ok, misschien lijken de films dan een beetje op elkaar. Maar is dat niet tegenwoordig met alle films? Het verhaal is toch altijd zo goed als het zelfde het word alleen anders verbeeld..."
The Curious Case of Forrest Gump
"...Leuk, maar apart dat jullie daar nu pas mee komen. Heb deze trailer eind juni al in de bios gezien (in de VS dan wel) Zou je toch denken dat die al eerder op internet rond zou zwerven als die zolang in de bios te zien is..."
Bolt trailer

laatste ratings

dyonvbaal heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

dyonvbaal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.