jmk Avatar

jmk

Laatste reviews

jmk heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik kijk er wel naar uit. The Dark Tower beschrijft zowel de uiterlijke als de innerlijke mens, en dat vond ook ik briljant vertolkt in A Beautiful Mind. King heeft ook zijn hele ziel en zaligheid gelegd in het vertellen van The Dark Tower, en heeft d......"
Ron Howard maakt Dark Tower
"...Jj Abrams heeft fantastische series op zijn naam staan. Lost, Fringe, Alias. Startrek 2009 (een valkuil voor veel regiseurs) heeft hij perfect gedaan. Ik hoop dat hij King's The Dark Tower gaat maken! Dat zijn 7 boeken, ik zeg 7 seizoenen van de e......"
Gaat J.J. Abrams "Micronauts" produceren?
"...Zoeken naar Pulp Fiction Linear Re-Cut does the trick bij mij trouwens! 30 augustus ga ik Inglorious Basterds checken. ben HEEL benieuwd. Verwacht hier heel veel van...."
Tarantino: Brad Pitt is geen acteur meer
"...Ik kan niet wachten! Jammer dat je de andere acteurs niet zo zag. Heb er echt zin in. Ik heb expres de '78 versie niet gekeken. Ik wil het verhaal zien zoals Quintin Tarantino het vertelt...."
Preview Inglourious Basterds trailer
"...Ik volg zelf de sarah connor chronicles serie. Hele leuke serie, volop te downloaden. Ze zijn nu met seizoen 2 bezig. Ik vindt het leuker dan Prison Break zelfs. Ik hoop dat er in deze film nog een bepaalde verwijzing van/naar de serie zit, zou......"
Terminator Salvation featurette

laatste ratings

jmk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jmk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.