efje Avatar

efje

Laatste reviews

efje heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Goede film! Ik ben sowieso altijd heel erg gecharmeerd van Nicolas Cage (briljant in Bad Lieutenant) en Sean Connery. In deze films zie ik ze zelfs allebei! Het slot vond ik helaas wat minder ■[spoiler] de hele film door is Ed Harris lekker de......"
The Rock
"...Een film die ik al tientallen keren heb gezien en hij blijft leuk :-D Een lekker feelgoodmovie voor een gure herfstavond. Kaarsjes aan, plaidje over en kijken maar...."
The Cutting Edge
"...Ik vond het wel een vermakelijke film. Zoals Flyduck het hieronder beschrijft, zijn bepaalde dingen wel wat vergezocht. Desalniettemin vond ik het een spannende film. Ik leefde wel mee met die arme zwemmer. t zal je maar overkomen!!..."
Swimfan
"...Super mooie film! Ik houd normaal niet van die zoetsappige films, maar deze is erg goed. Boeiend verhaal en goede hoofdrolspelers. Kga 'm denk ik maar ff voor de 4e keer kijken......."
The Notebook
"...In vergelijking met het boek Het Gouden Ei, is het einde enigszins zwak. Maar verder wel boeiend verhaal en goed acteerwerk. Ik heb sowieso altijd wel een zwak voor Kiefer........"
The Vanishing

laatste ratings

6,9
The Rock (1996)
The Rock (1996)
4,7
Swimfan (2002)
Swimfan (2002)

watchlist

efje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.