Mindcrusher Avatar

Mindcrusher

Laatste reviews

Mindcrusher heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Grappig, ik vond persoonlijk juist die scenes de meest memorabele momenten in de film. Niet zo zeer storywise maar dit soort toevoegingen bracht de film als geheel naar een veel hoger esthetisch niveau in mijn ogen. Het is niet relevant voor het verh......"
Waar komt die gestoorde gitarist met vlammenwerper vandaan in 'Mad Max: Fury Road'?
"...Ik denk dat Affleck in een compleet andere batman story van een andere schrijver/regisseur een heel ander onthaal had gehad. In mijn ogen vervult hij de rol van Bruce Wayne en Batman net zo goed als Micheal Keaton destijds toen ik die films als kind......"
Ben Affleck spreekt: 'Ik ben geen Batman'
"...Zou toch verdomme lachen zijn als ze in deel 2 juist constant moeten schreeuwen en bleren om in leven te blijven...."
John Krasinski vertelt waar 'A Quiet Place 2' over moet gaan
"...''Personeel van het vliegveld in Las Vegas kon echter een nieuwe stoel voor hem regelen in het volgende toestel. Dat klinkt allemaal niet verkeerd, maar Mitchell was niet tevreden met...'' Klinkt allemaal niet verkeerd??? Hou toch op Rik Timmer. Net......"
Woede-uitbarsting voor 'Straight Outta Compton'-acteur in vliegtuig (video)
"...''Het sportschoenenmerk brengt namelijk sneakers op de markt welke zijn geïnspireerd op het eindgevecht in Ridley Scotts Alien uit 1979.'' Zullen we het houden op Aliens uit 1986? ..."
Koop nu je Reebok 'Alien Power Loader' en 'Xenomorph'-schoenen!

laatste ratings

Mindcrusher heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mindcrusher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.