Dinalfos Avatar

Dinalfos

Laatste reviews

Dinalfos heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Okay, ik ben een Spidey-fan. Dit was mijn mening van een tijdje terug: "In één woord: respectloos. Het is een zeer teleurstellende, soms zelfs slechte film geworden. Ik weet niet Sam Raimi en consorten voor ogen hadden bij het schrijven van de scr......"
Spider-Man 3
"...Een heerljke film. Goede vechtscenes, aanstekelijke humor, leuke karakters. Het is allemaal niet nieuw, maar wel erg tof uitgewerkt.Je moet er alleen wel van houden...."
The Legend
"...Waarom zou het martial arts genre in vredesnaam een andere weg in moeten slaan? Welke weg dan, want er zijn nu eenmaal meerdere subgenres. Je zegt bij horror toch ook niet dat de splatterfilm plaats moet maken voor de psyschologische aanpak? Die......"
Fearless
"...Yep, strompelende zombies vind ik ook veel leuker. Het cruciale verschil zit hem in de achterliggende gedachte. Bij rennende zombies krijg je een stevige adrenaline kick die wel lekker voelt voor dat moment, maar die je ook weer snel vergeten bent. D......"
Land of the Dead
"...Ik ben stiekem erg blij met dit nieuws. De Rush Hour films zijn een soort van "Guilty Pleasure"(hoewel ik daar eigenlijk niet zo in geloof, maar goed) voor mij. :+..."
Chan: Rush Hour 3 gaat door

laatste ratings

Dinalfos heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dinalfos heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.