FC Christus Avatar

FC Christus

Laatste reviews

FC Christus heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...In deze film zat nog wel een aardig verhaal. Cker 1 van de btere films van Stallone. Bter dan die fake Judge Dread en Demolitian Man waar hij later aan begon...."
Lock Up
"...Oooh ooh mn trauma is terug. Gezellig oppassen op je neefjes denk je, maar nee hoor. Ze hadden bioskaartjes voor Pokemon. &($&*#& de #*#*@@& 75 minuten tussen schreeuwende, histerische kinderen gezeten. Desondanks vond het kind in me de film wel l......"
Pokémon: The First Movie - Mewtwo Strikes Back
"...Hallo.......NEWSFLASH SALMA HAYEK, ook al zit er geen goed verhaal 8er, ook al zuigt die film. 112 minuten Selma is t wel waard;)..."
Gran vida, La
"...Inderdaad, als ik die kop van Belushi zie dan moet ik lachen, maar met de serieuze ondertoon in deze film is dat een beetje vreemd. Toch een leuke film, vooral omdat hij echt sch*t aan al die reputatie gozertjes heeft. Het einde van de film vond i......"
The Principal
"...Vast weer zo'n 'Ja ik was toevallig in de buurt en nou sta jij toevallig naakt voor me neus ' film. Schrappen die troep. Of het echte werk of gewoon een x een goede film en niet van die eindeloze Back2theFuture, Robocop, 48 hours herhalingen:)..."
Tropical Passions

laatste ratings

FC Christus heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FC Christus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.