RunForestRun Avatar

RunForestRun

Laatste reviews

RunForestRun heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik heb ook alle Bottom dvd's. Deze is ook leuk. Soms zakt hij een beetje in, maar toch ga ik hem gewoon weer kijken. Lekker stompzinnige humor, heerlijk..."
Guest House Paradiso
"...Bruce is niet op zijn best in deze slappe film, maar ik heb me vooral geërgerd aan Sarah Jessica Parker, waarvan ik eigenlijk nog nooit iets goeds heb gezien. Eigenlijk is die 5,3 voor deze film nog veel te hoog, een 4 lijkt me meer op zijn plaat......"
Striking Distance
"...Hele goede film. Cruise heeft me in eerste instantie weerhouden van het kijken van de film, maar uiteindelijk heb ik toch gekeken. Hofman speelt hier denk ik 1 van zijn allerbeste rollen. Ik ga vanavond zeker kijken...."
Rain Man
"...Een echte Stallone film, dus zeker geen Oscar materiaal (alhoewel daar ook nogal eens draken van films tussen zitten), maar op zich wel aardig om te kijken. Dan moeten er natuurlijk niet teveel raclameblokken komen, want dan ben ik denk ik ook weer v......"
Lock Up
"...Wat opmerkelijk, dat enorme verschil tussen de waarderingen....oh nee, ik zie nu dat imdb is gebaseerd op iets meer stemmen. Heeft iemand hem verder gezien? Echt de moeite waard of maar voorbij laten gaan?..."
The Contender

laatste ratings

RunForestRun heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RunForestRun heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.