Pulpvictim Avatar

Pulpvictim

Laatste reviews

Pulpvictim heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Jehl]haha oh god, ik vind deze films echt verschrikkelijk slecht. en totaal níet eng! maargoed, je moet er maar van houden hea :) edit: het grappige aan deze films is dat je na 403 keer kijken constant vergeet wie nou die moordenaar is........."
Scream 3
"...[quote=Serge]Dat zal Talpa's kijkcijferaandeel goed doen: films uitzenden die net op tv zijn geweest!! :+[/quote] Ach ja beter een redelijke film 2x uitzenden dan die baggerfilms die tot nu toe op Talpa te zien waren......"
Dragonfly
"...Doortjha jij kijkt vast geen voetbal als je nog nooit van Talpa gehoord hebt... Op de plaats van Nickelodeon, s'avonds dan......"
A Knight's Tale
"...[quote=FrEaKyLeGeNd]Stukjes eruit knippen?? Zoals tegenwoordig wel bij elke film gebeurt:P Het zou wel zonde zijn om uit zo'n film stukjes te gaan knippen want dan denk ik niet dat je het nog een aanrader kan gaan noemen.[/quote] Van een film v......"
Rose Red
"...Zondag 7 Augustus van 22:20-00:40 op Veronica Duur 240 minuten Hmm?? Hoe willen ze dit doen dan?!? Wel een goeie horrorfilm trouwens! Maar dat is logisch: een Stephen King verhaal!!..."
Rose Red

laatste ratings

Pulpvictim heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pulpvictim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.