martinvv Avatar

martinvv

reacties

  • Ik blijf dit een prachtige film vinden,wil 'm nog steeds op dvd halen,en de filosofie er achter,zoals veel van mijn vragen wat ik denk.Is het mogelijk dat robots in de toekomst 'menselijke gevoelens' kunnen ontwikkelen? Ik ga 'm in ieder geval weer kijken :Y

    als reactie op de film Bicentennial Man

  • Ik vond deze film erg goed! Williams kwam niet echt 'ziek' maar wel heel eng over,hij speelde in mijn eigen ogen een sterke rol :Y Ik ga 'm kijken iig! 8-)

    als reactie op de film One Hour Photo

  • [quote=Peter]Ja, die Martin is wel iemand met een heldere geest een oog voor de echte cinematografische hoogstandjes. Het mooist vind ik nog hoe hij zo gewoon is gebleven, en zijn complexe gedachten hierover ook begrijpelijk kan maken voor gewone lieden zoals wij:[/quote] 8-)

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • [quote=martinvv]Hier hou ik dus totaal niet van..mij niet gezien voor zulke films[/quote] Om even nog wat aan toe tevoegen,zulke films zijn in mijn ogen geen daalder waard om te zien,net zoals shouf shouf habibi...ieder z'n voorkeur en smaak,maar dit is mijn mening..vind dit soort films meer iets voor de meuk die geen vizie hebben op betere films,met een beter script,acteurs,settings de hele ratteplan,zoals Soldaat van Oranje,die blijft geweldig en andere films zoals Goodfellas,Raging Bull,Taxi Driver etc etc zo kan ik nog wel even doorgaan,wil geen ruzie hier ofzo hoor..zoals ik er over denk zijn dit meer films voor mensen die hier graag naar toe gaan,mij zal je echt nooit zoiets kijken en überhaupt huren :P

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • Hier hou ik dus totaal niet van..mij niet gezien voor zulke films

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • Nederlands gesproken van animatie films haalt de magie weg,heel jammer want de amerikaanse stemmen zoals tom hanks en tim allen passen juist bij hun,dat wordt zappen..

    als reactie op de film Toy Story

  • Leeloo dallas Multipas :P Kijk 'm nog geregeld op dvd,geniale film!

    als reactie op de film The Fifth Element

  • Even voor de duidelijkheid voor de andere mensen of ze het wel of niet wisten,tis een "work-in-progress"teaser,ben sowieso wel benieuwd er naar,peter jackson heeft me altijd wel geboeid gehouden met z'n films,vind dat ie een mooie vizie heeft van filmen en geheel op zijn manier,kijk maar naar Bad Taste,Meet the Feebles en LOTR :)

    als reactie op de film King Kong