dijkstra1990 Avatar

dijkstra1990

reacties

  • Dit is een van de vele films waarin Sandra Bullock een flater slaat. Ik wil niet al te negatief doen want dan krijg ik al die pseudo-kenners als movietwister over me heen. Toen ik deze hopeloze film aan het kijken was zapte ik na een half uur maar weer naar een andere zender want het was dramatisch. Slechte verhaallijnen en er word heel slecht geacteerd.

    als reactie op de film Practical Magic

  • Razor hoe kan jij deze film in vredesnaam een 4.5 geven. Het is werkelijk te triest om waar te zijn.

    als reactie op de film Battlefield Earth

  • [edit: loze reactie]

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • [quote=jeffie]Over smaak valt niet te twisten. Ik vindt zelf Oceans Eleven een goede, komische film. Alleen vindt ik persoonlijk jammer dat het vervolg Oceans Twelve minder is (maar misschien zijn andere het er niet mee eens:P )[/quote] Dit was een cynisch grapje.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • SF is inderdaad heel erg saai, dit heb ik ondervonden nadat ik de film Star Trak Nemesis zag. Ik vond deze film hopeloos teleurstellen omdat heel triest werd geacteerd. De film was voor mijzelf geen pijneging maar een afgezaagd stukje plakwerk.

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • Hallo zeg, wat is dit slecht tsjonge jonge. Mensen ik kan jullie vertellen dit is het kijken niet waard. Ook het boek heeft mij niet kunnen boeien, teveel hachelijke situaties en de verhaallijnen zijn totaal niet boeiend.

    als reactie op de film Battlefield Earth

  • [edit: loze reactie]

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • [edit: loze reactie]

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Naar mijn mening is deze film een mislukkeling. Er klopt werkelijk niet, ga maar eens diep geconcentreerd kijken dan zal dat je ook opmerken. Ik ga niet verder over deze film in want dat zou puur negatief zijn en ik wil de liefhebbers onder ons niet kleineren. Ook Ocean's Twelve is nou niet bepaald een kaskraker, er worden dingen in gedaan die niet met de realiteit overeenkomen.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Deze film is gewoon zwaar verrot. De middelmatige acteur Jonathan Frakes blameert zichzelf door te verschijnen in deze Star Crap Nemesis.

    als reactie op de film Star Trek: Nemesis

  • Dit is een zwaar goede film, met meesterlijk acteerspel. George Clooney en consorten zetten hier een van de beste films neer van de laatste jaren. Ocean's twelve is komt niet eens in de buurt van deze topper. In de cast missen een paar grote namen.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • Deze film is het toppunt van mislukkelingen, te voorspelbaar en de neppe emoties rijzen de pan uit. Julia Roberts kan eigenlijk wel stoppen met acteren wat ze acteert als een oud wijf. En Peter ik kan je vertellen ga a.u.b niet kijken want het is inherent aan het Amerikaanse schouwspel.o+

    als reactie op de film Something to Talk About

  • Dit is vermakelijke film. Met heel veel goede scenes. Het acteerwerk laat te wensen over, maar dat compenseert AtkinSon met zijn superieure grappen. Overigens ben ik het niet met Michael eens. Zijn standpunt is natuurlijk klinklare onzin van de bovenste plank. De afleveringen van de series zijn naar mijn mening te kort en te doorzichtig. Michael moet geen onzin opratelen dat doen anderen al genoeg 0+ .

    als reactie op de film Bean

  • Deze film is overigens het kijken niet waard, een en al prut. Er klopt geen scene van deze overschatte film. schrappen die zooi. science fiction is overigens nooit mijn ding geweest. Uit respect heb ik deze gare film af gekeken. ik ga vanavond lekker jay and silent bob strike back kijken.

    als reactie op de film Planet of the Apes

  • Heey Rasco schooier scheer je weg

    als reactie op de film Planet of the Apes

  • Ik vind dit een zeer goede film. Een prachtig stukje acteer werk als je het mij vraagt. Ik vind alleen Ben Affleck zwaar tegenvallen, "wat een schooier is dat "

    als reactie op de film Jay and Silent Bob Strike Back