robertvt Avatar

robertvt

reacties

  • [quote]Ik haat deze film. Al was het alleen maar om het feit dat het geloof van al die achterlijke Yomanda-types door deze film bevestigd wordt, dat het inderdaad mogelijk is om de aanwezigheid van de geesten van dode mensen te ervaren.[/quote] Waar slaat dan nou weer op? Dat is net zoiets als zeggen dat het geloof in buitenaardse wezentjes wordt bevestigt door war of the worlds.

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Ik had er niet echt veel van verwacht eerlijk gezegd, maar ik vond het inderdaad lekker wegkijken. Erg gelachen ook. Dat stukje met die zombie en die helicopter in het begin ook. Allemaal lekker fout.

    als reactie op de film Dawn of the Dead

  • [quote]Max Bear. Bear is berucht vanwege het feit dat hij al twee tegenstanders heeft doodgeslagen. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh[/quote] Tsja, ze hebben van Baer een wat grotere slechterik gemaakt. Toch een goeie film.

    als reactie op de film Cinderella Man

  • [quote]Ik kan uit de tekst opmaken dat jij naar deze film bent geweest... Maar er gaan alleen maar domme mensen naar zulke films, waarom ben je er dan zelf heen gegaan?? Daar ben JIJ toch te intelligent voor?? Je zou eerst jezelf moeten waarschuwen en dan pas anderen....[/quote] Ik denk dat je er wel van uit kan gaan dat die post sarcastisch bedoeld was.

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • Ik vind het niet echt prettig als ik een film probeer te kijken, dat bij elk grapje dat wordt gemaakt (hoeft nog niet een grappig te zijn) een zooi ongelooflijk overdreven schaterlachen achter je vandaan komen. 't klinkt miscchien niet zo erg, maar het lijk verdomme echt net alsof je in apenheul zit.

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • [quote]# Ga naar een stad/ dorp waar geen marokkanen zijn, of ga pas over een maand. Ze zijn namelijk heel erg luidruchtig en praten alle marokkaanse stukjes uit de film na. Dit ten gevolg dat je de film niet meer 100% kan volgen. [/quote] Dat had ik ook en was inderdaad errug irritant. Dat overdreven gelach de hele tijd.

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs