Ronald vd Hoven Avatar

Ronald vd Hoven

reacties

  • Leuk om te zien dat de grote kindervriend ook 'n andere rol kan spelen!

    als reactie op de film One Hour Photo

  • 'n groepje kabouters?het waren toch engelen,kan me vergissen het is al 'n tijd geleden dat ik deze film gezien heb.

    als reactie op de film Photographing Fairies

  • [quote=Peter]Groundbreaking? Waar haal je die titel vandaan, komt me volledig onbekend voor. Zijn volgende film wordt [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=searchResult&tdb=nieuws&query=lady%20in%20the%20water]Lady In The Water[/url], met Bryce Dallas Howard en Paul Giamatti.[/quote] Goed om te weten,maar is het geen groundbreaking regisseur ?

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • [quote=Darthmar]Ik wil de fouten niet noemen vanwege spoilers en laten we nu eerlijk zijn. The Sixth Sense is een geweldige film maar als je het einde weet is het een tweede keer toch minder omdat je dan juist gaat opletten voor foutjes in het plot.[/quote]Het plot van de Sixth Sense is zo goed dat er geen fouten in zitten,geweldig script.Daarom de moeite waard om de film 'n tweede maal te aanschouwen.Unbreakable supper film en ondergewaardeerd,Signs en the Village zijn minder goed maar de boog kan niet altijd gaspannen zijn.Hij heeft een nieuwe film gemaakt Groundbreaking ben erg benieuwd,'n interessant regisseur ,M.Night Shymalan!!

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • [quote=Darthmar]Zeer goeie film waarin de spanning aardig wordt opgebouwd maar pas na het einde de fouten van de regiseur duidelijk worden.[/quote] Welke fouten ?

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Spannende film, met verrasend einde en goed acteer werk van Bruce,prima script! wie deze nog niet gezien heeft,kijken!

    als reactie op de film The Sixth Sense

  • Verfilming van Lother Gunther,prima opgebouwde spanning,met veel beklemmende scenes,kijken dus!!!

    als reactie op de film Das Boot

  • Film krijgt een 6+ ,plusje omdat John Mctierman deze heeft geregisseerd,heeft betere films gemaakt.Hij moet geen serieuze film proberen te maken, gewoon pulp....waar hij goed in is.:y

    als reactie op de film Basic