Bartus Avatar

Bartus

reacties

  • [quote=Mellie]Wow, wat ga jij hier kort door de bocht zeg! Ik zeg niet dat het een baanbrekende film is, maar dat is echt niet de boodschap die de film mee wil geven! Het verhaal van John Q, een wanhopige vader die zijn kind wil redden, probeert echt wel de aandacht te vestigen op een groot mankement in de (amerikaanse) samenleving! Dat jij deze boodschap niet begrijpt maakt het zeker nog geen kutfilm![/quote] Inderdaad kort door de bocht,ik hoop dat BdR nooit de keuze moet maken,of hij zijn of haar kind moet redden,ook al is dit maar en film,maar er zijn gevallen bekent,waar het niet om een film ging !!

    als reactie op de film John Q

  • [quote=ZAZA]Ligt het aan mij of komen er steeds minder films op tv ? Leuke film trouwens 7 / 10[/quote] Nee ligt niet aan jou,zelf had ik dat gevoel ook al,is tegenwoordig alleen belspelletjes wat je ziet op tv.

    als reactie op de film The Naked Gun 2½: The Smell of Fear

  • [quote=mic-abuser]De titel en de hoofdrolspeelster spreken me wel aan... effe noteren in me agenda dus O+[/quote] Zonde van je agenda,is niet veel aan die film,maar ieder zijn keus :+

    als reactie op de film Love & Sex

  • [quote=mickvh]...als je snel in slaap wilt vallen, ja.[/quote] Wat zal jij lekker slapen dan..:Z

    als reactie op de film Dante's Peak

  • Top film,vooral sterk spel van Kevin Bacon.

    als reactie op de film Stir of Echoes

  • Nee deze film beviel mij niet,maar ieder heeft zijn eigen keuze toch..

    als reactie op de film Life