neo123 Avatar

neo123

Laatste reviews

neo123 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vond Rogue One eigenlijk alleen vanwege de battles leuk maar de karakters waren niet heel geweldig en vooral het begin was erg van de hak op de tak. Toch is de film alleen al de moeite waard voor het moment dat Vader los gaat aan het eind :)..."
Beste 'Star Wars'-film blijft (veruit) 'Rogue One'!
"...Pff ja oude horror films zien met het huidige jeugdige publiek lijkt me niks. De originele Halloween wordt toch als een klassieker gezien maar de jeugd van nu is al verveeld als er de 1e tien minuten geen explosies zijn geweest of in dit geval 20 dod......"
[Gerucht] 'Halloween' krijgt vervolg
"...Kan alle kanten op met deze film (zeker gezien de cast :P). Maar goed Alien Covenant had een sterke cast maar vond dat toch bijna wel de slechtste alien film tot nu toe. Leek wel een cliche horror film maar dan met een hoog budget...."
Opvallende teaserposter voor 'The Predator'
"...Persoonlijk vind ik het altijd lastig als termen als meesterwerk gebruikt worden. Zo was dat volgens sommige ook bij Dunkirk terwijl bijna iedereen die ik ken de film een flinke tegenvaller vond. De 1e Blade Runner vind ik niet door te komen en nee......"
Blade Runner 2049
"...Wij van WC eend adviseren WC eend :P...."
Wat vindt Stephen King van 'It'?

laatste ratings

neo123 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

neo123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.