neo123 Avatar

neo123

Laatste reviews

neo123 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Kan alle kanten op met deze film (zeker gezien de cast :P). Maar goed Alien Covenant had een sterke cast maar vond dat toch bijna wel de slechtste alien film tot nu toe. Leek wel een cliche horror film maar dan met een hoog budget...."
Opvallende teaserposter voor 'The Predator'
"...Persoonlijk vind ik het altijd lastig als termen als meesterwerk gebruikt worden. Zo was dat volgens sommige ook bij Dunkirk terwijl bijna iedereen die ik ken de film een flinke tegenvaller vond. De 1e Blade Runner vind ik niet door te komen en nee......"
Blade Runner 2049
"...Wij van WC eend adviseren WC eend :P...."
Wat vindt Stephen King van 'It'?
"...Zonde van Apes, naar mijn mening 1 van de beste zomerfilms. Ik vond Dunkirk persoonlijk tegenvallen. Je hoort hier en daar meesterwerk etc maar ik had dat totaal niet. Het is technisch een goeie film maar heeft geen enkele diepgang. Ik vind Nolan ook......"
'Dunkirk' slaat stevige slag; 'Valerian' geen één uit duizend
"...flinke tegenvaller, totaal niet de spanning van de oude films en de aliens zijn veel te vaak in beeld waardoor ze in de oude films veel angstaanjagender waren. Daarnaast ook een erg slecht script dat ook nog eens erg voorspelbaar is. Meer dan 2 sterr......"
Alien: Covenant

laatste ratings

neo123 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

neo123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.