neo123 Avatar

neo123

Laatste reviews

neo123 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als je ook maar een beetje echt film fan bent dan kies je toch bios. ..."
'No Time to Die': Op Netflix of in de bioscoop?
"...Gone Girl , toen ik dacht er komt nog heel wat was tie afgelopen. Avatar: na de 1e keer in de bios daarna nog 1 keer thuis gezien. Echt zo'n film die je moeite kost om te kijken mede omdat het verhaal al 100 keer is verteld. A star is born: mensen de......"
Filmcafé: Welke film vindt iedereen supergoed maar jij hélémaal niets?
"...Yep en verleng het nog een jaartje , sinds kort ook Prime maar wat een slechte app is dat zeg. Heel vaak een foutmelding of het geluid loopt niet synchroon. Daarnaast ziet het er ook wat amateuristisch uit. Wel goed aanbod in tegenstelling tot Disney......"
Heb jij eigenlijk nog steeds Disney+?
"...Mee eens , ik mis het nu al enorm laat staan voor altijd :(. De laatste keer naar Tenet dacht ik al daarom hou ik van de bios. Het belangrijkste is denk ik dat het in amerika staande blijft. Als het daar mis gaat dan is het een Domino effect. Alles i......"
'Wonder Woman 84' sowieso niet naar streaming, maar Patty Jenkins vreest voor voortbestaan bioscopen
"...Ze heeft helemaal gelijk, ik denk ook dat als er niks gebeurd het snel gedaan is. Ik vind de steun uit Hollywood en de overheid wel erg mager terwijl het een heel belangrijke sector is. Daarnaast vind ik de kwaliteit van films die door netflix en der......"
'Wonder Woman 84' sowieso niet naar streaming, maar Patty Jenkins vreest voor voortbestaan bioscopen

laatste ratings

neo123 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

neo123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.