Glenn Avatar

Glenn

Laatste reviews

Glenn heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Daar kan ik het helemaal niet mee eens zijn... Ik vind deze film werkelijk een van de grappigste films die ik ooit heb gezien, ga hem zeker nog een keertje huren om met wat vriende te kijken ofzo... Maar ieder zijn eigen mening ;) Dah greeeetz..."
Screwed
"...Ik vond Bernini mysterie minder leuk om te lezen, maar dat komt misschien omdat ik die als 2e las, ik ben het er mee eens dat de boeken kwa opbouw erg op elkaar lijken... De film Davinci Code vind ik erg goed, het is opzich een duidelijke hoofdlij......"
Sony wil opvolger Da Vinci Code
"...Dit is echt ongelooflijk gruwelijk, niet eng, niet spannend, maar het idee van wat er alelemaal wel niet gebeurd, en wat ze zichzelf aandoet is echt gruwelijk Zeker geen aanrader als je niet van heel erge zielige films houdt En ja, ik vind ook......"
Secret Cutting
"...[quote=Drasko]w'rom kraakt iedereen die bond af? niemand heeft de film nog gezien dus kappen met die commentaar totdat we WETEN waar we 't over hebben. OT: Die rechter!![/quote] Nah het is gewoon waardeloos, blonde james b(l)ond... :P Maargo......"
Bond en de Bond-girls

laatste ratings

Glenn heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Glenn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.