poipoi Avatar

poipoi

Laatste reviews

Category 7: The End of the World(2005)

"...Wat heeft Talpa toch (niet) met films? Ze zenden tal van films in korte tijd meerdere malen uit (Sixth Sense, Boezemvriend e.a.) en daar tussendoor..."

Laatste reacties

"...Dit kunnen ze zo ondertussen toch niet menen he. Deze film komt elk jaar minimaal 3-4 keer op de Nederlandse buis. Wanneer gaan ze eens snappen dat het wel eens een keertje genoeg is?..."
Tremors
"...Toch een bittere pil... op je 60e moeten constateren dat je altijd in de schaduw van Chuck Norris gestaan hebt...."
Stallone stopt
"...Wat een lullig filmpje. Nauwelijks iets terug te zien van de slimheid of gewiekstheid van Geronimo, niks terug te zien van de overmacht aan Amerikaanse soldaten die nodig waren om hem te pakken te krijgen... Het is weinig meer dan een slap indian......"
Geronimo: An American Legend
"...[quote=Wicked]Simpel: Laat Mr T weer de rol van BA spelen!! :Y[/quote] Opa is een beetje te [url=http://good-times.webshots.com/photo/552617068/2431794720089682800ygFcqi]oud[/url] denk ik...."
Nieuwe schrijver voor The A-Team
"...Damn, wat een uitgemolken concept. Maar goed, het wordt op IMDB geprezen dus ik zal 'm wel gaan kijken. Ben erg benieuwd of ik me dit keer niet irriteer aan Matthew Perry (die leuk is in Friends maar daarbuiten wel heel erg, ehh, Matthew Perry is)...."
The Ron Clark Story

laatste ratings

poipoi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

poipoi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.