humberto Avatar

humberto

Laatste reviews

humberto heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze film had veel sterker kunnen zijn als hij wat minder Amerikaans (karikaturale zwart/wit karakters, overdreven sentimenteel) was geweest en wat subtieler van opzet zodat de bioscoopbezoeker zelf datgene wat hij ziet kan interpreteren in plaats va......"
The Help
"...[quote=Asperientje]ik heb nog lang niet alle films gezien van het afgelopen jaar. Maar drive is wel een van de beste van het jaar. Maar mijn beste is: warrior.[/quote] Ik heb zelden zo'n ongeloofwaardige film gezien als Warrior, echt een afkna......"
"Drive en Rabat beste films 2011"
"...[quote=Seba1991]Ja nu,zou je geen vervolg willen zien op Avatar? Zelfs al met zo een belachelijk hoge budget?[/quote] Nee, ik heb geen enkel vertrouwen in een vervolg op Avatar. Avatar zag er geweldig uit, maar daar was ik na anderhalf uur wel......"
Avatar langs de $1.000.000.000
"...[quote=DonDon]Jammer. Ik heb niks met de films/boeken. Maar waarom moet Hollywood ALLES remaken.[/quote] Omdat de gemiddelde Amerikaan geen film kijkt die niet Engelstalig is. Er is dus een enorme markt voor wie deze film geheel nieuw is...."
De Zweedse Millennium reeks krijgt Hollywood remake
"...[quote=andyboy35]Hoe kunnen ze in hemelsnaam Avatar nou weer een drama film noemen :o[/quote] Volgens Martin Koolhoven was het verhaal wel dramatisch slecht...."
Golden Globes nominaties 2010

laatste ratings

humberto heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

humberto heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.