chazillionair28 Avatar

chazillionair28

Laatste reviews

chazillionair28 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@eltorro Het gaat niet om dat ze Heard per se weg willen hebben. Het gaat erom dat Warner onrechtvaardig handelt. Ontsla ze beide of ga met ze beide verder. Warner maakt nu een statement op basis van een rechtzaak wat niet direct over Heard en Depp......"
Gerucht: Acteurs krijgen praatverbod met Johnny Depp en Amber Heard
"...@kokosnoot ze hadden ze beide op non actief moeten zetten omdat de spanningen nu ook verder oplopen.. maar hoe hypocriet ook dat johnny alles over zich heen krijgt en Amber er veel makkelijker van af lijkt te komen. ..."
Oproep tot boycot 'Aquaman 2' na ontslag Johnny Depp
"...Dit word een regelrechte boycot naar Warner Bros. Dit verhaal deugt voor geen enkele meter. Hoe kan je nou voor eigen rechter spelen om zogenaamd je eigen normen en waarden van je bedrijf in bescherming te nemen de ene acteur wel van de productie af......"
Warner Bros. over 'Fantastic Beasts'-vertrek Johnny Depp: "Werken niet met een mishandelaar"
"...nou probeer ik me een joker van heath ledger en phoenix met ong 10 min scherm tijd in te denken en als ik hun performance zie is dat gewoon veel overtuigender. Leto heeft gewoon niet weten te overtuigen, dat weinige schermtijd is een slap excuus om......"
Jared Leto wilde 'Joker' koste wat het kost tegenhouden
"...Als je volk fictie en realiteit niet van elkaar kan afscheiden zou ik eerder de wapen wet aanpakken dan iemand aanspreken op hun werk..."
Kan de nieuwe 'Joker'-film gevaarlijke gevolgen hebben?

laatste ratings

chazillionair28 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

chazillionair28 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.