debeli pas Avatar

debeli pas

Laatste reviews

debeli pas heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Goede film, maar je moet ervan houden. Het verhaal doet een beetje denken aan boeken van John Irving. Bizarre families en hun problemen... Een scene is mij heel goed bijgebleven en daarvan kreeg ik echt een brok van in mijn keel. Luke Wilson die zijn......"
The Royal Tenenbaums
"...Aangezien ik leraar geschiedenis ben en het originele verhaal wel had gelezen, had ik hoge verwachtingen van deze film. Deze kwamen helaas niet uit. Dit gedrocht (en dan heb ik het niet over Grendel, het monster van de film) moet je alleen kijken als......"
Beowulf
"...Een klassieker en een meesterwerk. Ik droog mij nog steeds af met mijn Roger Rabbit handdoek. Dit zegt wel wat over de impact van de film op mij (en tevens wat over de kwaliteit van de merchandise....)..."
Who Framed Roger Rabbit
"...Deel 1 was een verassing, alles was nieuw voor me. Kende de comic niet. Deel 2 is meer van hetzelfde, maar wat grootser aangepakt, nog steeds zeer vermakelijk. Wat ze in deel 3 'uitgevroten' hebben, weet ik nog steeds niet, maar wel dat ik nog nooit......"
Blade II
"...De Hobbit is wat er gebeurd is voor LotR, dus dat zullen ze wel bedoelen met een prequel. Het is niet echt een erg dik boek, maar toen ik het las kon ik mij haast niet voorstellen dat men dit verhaal in een film van drie uur kon proppen. Ik ga er d......"
Peter Jackson over The Hobbit

laatste ratings

debeli pas heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

debeli pas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.