Filmslak Avatar

Filmslak

Laatste reviews

V.I. Warshawski(1991)

"...Ben het wel met Interbob eens. Zag het IMDb cijfer (4.3) en het FT cijfer was op de grens van (on)voldoende. Beetje te laag voor deze..."

The English Patient(1996)

"...Filmsslak zag deze film ooit eens met een lief vriendinnetje. Deze was/is totaal weg van deze film. Jammer genoeg kan ik de film niet echt..."

The Fabulous Baker Boys(1989)

"...Heb de film jaren geleden gezien. Kan me vaag herinneren dat ik de film wat tragig op gang vond komen. Of wie weet was het gewoon een film die..."

Laatste reacties

"...OOOOOH - Deze kan ik vanavond jammer genoeg niet zien. Jeugdsentiment, gezien als student en een fiks aantal malen daarna. John Belushi, simpele grappen, onderbroekenlol en meer onsmakelijkheden en gezuip. Lijkt dat je wat dan is dit een film......"
Animal House
"...[quote=Eazy][url=http://thatvideosite.com/video/1779] Klik hier voor de verkorte versie[/url][/quote] Alhoewel het springen in een vuilnisvat op zich ook wel een prestatie is is de verkorte versie volgens mij te vinden op http://thatvideosite......"
Scarface
"...Wisselende film. Komt een beetje langzaam op gang.. Maar toch zeker wel lachwekkend. En soms smakeloos als ik me niet helemaal vergis. " It's good you're visiting Bratislava in Summer - it can be quite depressing in winter - Hammertime " L......"
EuroTrip
"..."I did not have sex - not with a person that is." Onbezorgde amerikaanse (oid) humor compleet met prostaat melken bij de spermabank........"
Road Trip
"...Leuk popcornvermaak. Verdiende een iets beter einde naar mijn smaak maar Fox en Woods zijn lekker aan het spelen en ouwehoeren. Maar al met al zeker een vermakelijke film met veel humor...."
The Hard Way

laatste ratings

Filmslak heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Filmslak heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.