rvanheugten Avatar

rvanheugten

Laatste reviews

rvanheugten heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"..."Ik bedoel meer dat als de recensenten niet op hetzelfde niveau een film kunnen beoordelen of het op een andere manier doen valt de geloofwaardigheid voor mij een beetje weg. " => Helemaal mee eens. Ik heb inmiddels geaccepteerd dat filmtota......"
Salt
"...Gewoon lekker thuis op de bank. Blu-ray geeft immers al prachtig beeld Voor 9 minuten extra beeld krijgen ze mij niet de bioscoop in...."
Avatar re-release poster
"...[quote=WoUtoMatiC]FT mist een 'Like' bij reacties.[/quote] Ik kon het niet beter zeggen!! ;-) Overigens: It has since been officially confirmed that development has been almost completed with only minor polishing to be done,[74] before the ga......"
Tegenslag voor The Hobbit
"...Dit klinkt echt goed. Een donkere tijdreisfilm, helemaal in mijn straatje. Ook ik zie overeenkomsten met twelve-monkeys (ook een loop). Niet toevallig ook een van mijn lievelingsfilms...."
Emily Blunt gaat tijdreizen met Bruce Willis
"...Geruchten waarschijnlijk het zou kunnen. graag filmNIEUWS En om elke 3d-film meteen als meeliften met Avatar te bestempelen wordt ook irritant. Filmtotaal valt in herhaling...."
The Hobbit mogelijk in 3D

laatste ratings

rvanheugten heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

rvanheugten heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.