hallielama Avatar

hallielama

Laatste reviews

hallielama heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Grappig genoeg kun je in veel van de 'veilige' bioscopen gewoon de nieuwe Preview halen waar de poster paginagroot in staat......"
Welke bioscopen weren SINT poster? (UPDATE)
"...Geen kans van slagen, deze zaak. Kinderen van 14 en 15 mogen bij alle bioscopen begeleid door een ouder naar een 16+ film. [url=http://buro240a.nl/view.cfm?template=faq&thema_id=19&ref_page_id=7407]linkje naar de FAQ van buro240a[/url]..."
Bioscopen aangeklaagd vanwege Sint
"...Haha, wat een mooie discussies hier zeg.. Ik vond het een topfilm, heb me erg vermaakt. Maar of het nou een goede film was? In technisch opzicht zeker, goeie actie, mooie 3D. Verhaaltechnisch had het wederom weinig om het lijf, maar daar heb ik me......"
Transformers: Dark of the Moon
"...Het is idd een makkelijk grapje. ik had iets soortgelijks getekend ten tijde van de vorige iron man film. http://hallielama.blogspot.com/2008/05/ironman.html..."
FilmTotaal Cartoon #3
"...Misschien leuk om er bij te vermelden dat de film in NL draait onder de naam "public enemy number one" waarvan deel 1 nu in de bioscoop te zien is. Het tweede deel komt mid februari in de theaters. Heb zelf Deel 1 gezien. Intrigerende film, maar i......"
L' instinct de mort topfavoriet 'Franse Oscars'

laatste ratings

hallielama heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

hallielama heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.