Bassn Avatar

Bassn

Laatste reviews

Bassn heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze poster doet haar absoluut geen recht. Het ziet eruit als een slechte portretschets...."
Nieuwe Sherlock Holmes poster
"...[quote=Spijker]Hmm verhaal klinkt wel erg clichématig...[/quote] Mee eens. Bovendien moet de eerste goede gameverfilming nog gemaakt worden. Ik heb vertrouwen in Caruso als regisseur, maar denk niet dat ik hier veel zin in heb. Ik hoop ook zeker n......"
DJ Caruso regisseert verfilming EA game Dead Space
"...Het enige wat The Strangers ons bood was goed opgebouwde spanning dat zich alleen maar richtte op de [spoiler]'wat'[/spoiler]. Deel 2 is in mijn ogen alleen interessant als het zich richt op de [spoiler]'wie' en de 'waarom'[/spoiler]...."
The Strangers zijn nog niet uitgespookt
"...Ik ben het met spijker eens. Als je hem ziet in Wonder Boys of The Cider House Rules, weet je dat ie wel degelijk iets kan. Ondanks dat hij hier een aardige rol lijkt te hebben word ik overigens niet bijster enthousiast van deze trailer. Het Deense o......"
Knappe trailer van Brothers
"...Grappig dat je het geluidsniveau noemt, dat vond ik eigenlijk het meest storende element. Het wordt echter goed gecompenseerd door de aanwezigheid en het gebruik van de geit. Veruit één van de grappigste films die ik dit jaar heb gezien...."
Drag Me to Hell

laatste ratings

Bassn heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bassn heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.