Ramon_1982 Avatar

Ramon_1982

Laatste reviews

Ramon_1982 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als hardcore Dragonball fan vond ik de film juist erg tegenvallen. Einde was wel leuk gedaan maar voor de rest vond ik het maar mwah. Stoorde me regelmatig aan de animaties. De draw distance bijv was erg slecht gedaan. Jammer had er meer van verwacht......"
'Dragon Ball Super: Broly' bereikt grens van 100 miljoen dollar
"...Zo'n lijf krijg je niet alleen maar met trainen. Je hebt ook nog heel veel geld nodig om het beter spul te kunnen krijgen. (testaron, oftewel anebolen)..."
Achter de schermen bij The Expendables
"...[quote=Galu]De eerste film was echt enormm slecht, zo saai, totaal niet spannend of eng... Gewoon slecht en dan die twee eindes jonges toch niet te doen...[/quote] Ik ook, totaal niet mee eens. Mocht je de film op een normale tv met geluid aan......"
Paranormal Activity 2 teaser trailer
"...[quote=LP]Weet iemand waarom JC niet meedoet?[/quote] Niet bepaald vriendjes met Arnold en Stallone. Op internet staat ook ergens een intervieuw van Jcvd waarom ie niet mee doet...."
Nieuwe trailer voor The Expendables
"...[quote=DrPeper]die bicep vd rechterarm van Stallone, is zo nep. Hij is te lang in lengte en komt bijna tegen zn heup!!! [/quote] Wel 's van Anabole steroïden gehoord? *zucht* tuurlijk is het nep...."
Definitieve filmposter The Expendables

laatste ratings

Ramon_1982 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Ramon_1982 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.