monsieurgeertmans Avatar

monsieurgeertmans

Laatste reviews

monsieurgeertmans heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=stefanm]Na de epische vertolking van Ledger blijf ik toch hopen en vinden dat er maar 1 man zowel de Riddler kan spelen als Ledger kan overtreffen en dat is Johnny Depp. Ben niet eens bijzonder fan van de man maar weirdo's spelen doet ie als g......"
The Riddler in Batman 3?
"...[quote=leidenaar]Hoop het juist niet,ik vond hem in The Wire zwaar irritant(hoewel ik op het laatst toch medelijden met hem kreeg toen) maar heb geen zin in een Riddler die ik weer irritant vind.[/quote] Vond je hem irritant omdat hij slecht actee......"
The Riddler in Batman 3?
"...[quote=Orzonal]Hier zit ik absoluut niét op te wachten. Wat maakt het ook uit of de gebeurtenissen van deze prequel zich afspelen voor, tijdens of na '300'. 300 had niets met geschiedenis te maken, en sleurde eigenlijk één van de grootste veldslage......"
'300' vervolg Xerxes wordt geen prequel én geen sequel!
"...[quote=benjamin]Goed nieuws: DiCaprio en Eastwood zijn altijd goed.[/quote] Misschien, maar ik vind dat DiCaprio een beetje moet oppassen. Ik heb het idee dat hij ergens toch steeds dezelfde karakters uitkiest. Altijd de wat gerechtigde persoon di......"
Clint Eastwood regisseert Leonardo DiCaprio

laatste ratings

monsieurgeertmans heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

monsieurgeertmans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.