movicol Avatar

movicol

Laatste reviews

movicol heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Typisch. Amerikaanse grootmacht is dus net zo 'censureel' als andere grootmacht China. Conclusie: men leert niet (aan of van) het rijkelijk verleden. Zeg meteen mijn D+ Abo op...."
Controversiële film gaat nooit verschijnen op Disney+
"...^ Ah de Wilhelm scream, erfgoed van Hollywood. Geen copyright maar een trademark van Lucas. Hij gebruikt deze namelijk ook in zijn Indiana Jones films...."
Stiekeme rol George Lucas in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' bekend
"...Totaal niet hilarisch: vertellen wat de content en niet de context is van de eind scene. Dankje voor de Anti Climax én Spoiler Arjen ????????????..."
Makers 'Dolittle': Floppen is de schuld van Robert Downey Jr
"...FilmTotaal helpt mee aan deze Buzz rond Disney+. Door overmatig over Marvel en Disney aan te kondigen, wat er nog (mogelijk) aan komt...in de verre toekomst. Wat voegt dát eigenlijk toe? (naast t feit dat dat Bram de Groot z'n journalistieke stijl is......"
Er komt meer content voor volwassenen op Disney+
"..."Het mag ondertussen duidelijk zijn"... Blijkbaar niet volgens de Fans van FilmTotaal. Ik heb de film gezien, ben enthousiast, maar vraag altijd eerst voordat ik spoil. Dat kan de schrijver ook doen.. (een Poll o.i.d.) dit is enthousiasme van Bram, m......"
Robert Downey Jr. improviseerde belangrijke scène in 'Avengers: Endgame'

laatste ratings

movicol heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

movicol heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.