ninjapikachu Avatar

ninjapikachu

Laatste reviews

ninjapikachu heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=lucris]Mwah, wordt er eigenlijk helemaal niet warm van. Vind het net een film als the forbidden kingdom (Percy Jackson & The Olympians, The dark is rising, etc.) waarin telkens weer van die jonge, kinderlijke figuren in een fantasiewereld tere......"
Disneys The Sorcerer's Apprentice - eerste trailer!
"...[quote=SunChaser]Eerst Aquaman :([/quote] Hij doet het wel op de Entourage manier. Get your second job before the world sees your first job...."
James Cameron al bezig met nieuwe Sci-Fi film
"...Holy... dit ziet er veel beter uit dan ik had verwacht.. Ik ben enthousiast! En leuk om meneer Cage weer is met een leuke kop in een film te zien dan de depressieve 'bad hair day' karakters van de afgelopen tijd...."
Disneys The Sorcerer's Apprentice - eerste trailer!
"...[quote=benjamin]Ik heb ondertussen al wat Belgische recensies gelezen en die varieren altijd van slecht tot verschrikkelijk. Zouden de recensies hier toch niet een beetje extra gunstig zijn?[/quote] Je geeft het probleem zelf al aan. :E..."
Succes Komt een vrouw bij de dokter houdt aan
"...[quote=SunChaser]Ja. Helaas kan je op FT om onbegrijpelijke redenen niet je post editten.[/quote] Ik kijk mijn posts wel editten hoor? EDIT 1: Kijk maar....."
Vijf [Rec]2 posters

laatste ratings

ninjapikachu heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ninjapikachu heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.