aintiastinker Avatar

aintiastinker

Laatste reviews

aintiastinker heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@ThomasOMalley Polanski heeft drank en drugs aan een 13-jarige gevoerd en haar vervolgens genomen. Ze heeft altijd verklaard dat ze nee tegen hem zei. Dat maakt het verkrachting. Maar Tarantino kiest de kant van de beschuldigde die op punt stond vero......"
Tarantino reageert op Uma Thurman's beschuldiging
"...Quentin is gewoon een vies, achterbaks mannetje. Als je alleen al hoort hoe uitvoerig hij de verkrachting van een 13-jarig meisje door Roman Polanski verdedigd: https://www.youtube.com/watch?v=5B-UNVFTeuk..."
Tarantino reageert op Uma Thurman's beschuldiging
"...Inderdaad, 'ongepast lange knuffels' dekt de lading niet. Volgens de bron had hij de gewoonte om voortdurend over vrouwenbenen te wrijven en ze op ongepaste plekken te betasten...."
#MeToo John Lasseter stapt (tijdelijk) op bij Pixar en Disney
"...@Da Villain Suicide Squad had een aanzienlijk hoger openingsweekend en aanzienlijk lager productiebudget. Daarbij doen films die slecht worden ontvangen het beter dan films die matigjes worden ontvangen, vanwege meer aandacht..."
Warner verliest mogelijk 50 tot 100 miljoen dollar op 'Justice League'
"...De film bestond voornamelijk uit slechte montage en niet grappige improvisatiegrapjes. Misschien was het gewoon een slechte film?..."
Regisseur vindt reden waarom 'Ghostbusters' reboot flopte

laatste ratings

aintiastinker heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

aintiastinker heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.