justinschuurbiers Avatar

justinschuurbiers

Laatste reviews

justinschuurbiers heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Chrischzz]En ik verwacht natuurlijk ook dat de noodoproep hier wordt uitgestuurd.. die later door de Nostromo weer wordt opgepikt..[/quote] Hele goede Chrischzz, dat ik daar nog niet aan gedacht had! Deze zomer wordt weer lekker genieten!!!..."
Ridley Scott over de enige link tussen Alien en Prometheus
"...Ik heb een voorgevoel dat The Dark Knight Rises nog duisterder zal worden dan zijn voorganger! De trailer, de proloog; het roept allemaal een onheilspellend gevoel bij mij op. De proloog van de The Dark Knight was al vrij gewaagd en zeer zeker goed u......"
Stem van Bane in TDKR geen probleem?
"...[quote=UndercoverPanda]Ziet er een beetje uit als Paranormal Activity in het Midden-Oosten, aan de hand van de trailer valt er verder nog niet veel over te zeggen.. Die 'verkeerde' politieke boodschap kan ik ook niet echt uit de trailer halen. :?[......"
Trailer 'Djinn' van de man achter The Texas Chainsaw Massacre
"...[quote=Chrischzz]Een man in een apenpak?[/quote] Ik hoop niet dat je serieus bent? Wat is die aap aan het doen?..."
Ridley Scott over het verband tussen Alien en Prometheus
"...Ik snap sowieso niet waarom er zo'n ophef over Torrents gemaakt wordt, ik zelf gebruik een payserver en haal zo .nzb's binnen waarmee ik dus niet afhankelijk ben van seeders en veel meer dingen kan binnenhalen dan met Torrents. Van mij mogen ze Torre......"
Einde illegaal downloaden in Nederland in zicht

laatste ratings

7,1
Falling Down (1993)
Falling Down (1993)

watchlist

justinschuurbiers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.