Pedrobear Avatar

Pedrobear

Laatste reviews

Pedrobear heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik heb me ook niet aan die vecht-scene op het vliegveld gestoord, wel voor een klein gedeelte daarvan... het was vooral het begin waar je duidelijk zag dat het veel te snel ging, alsof je op 16x versnellen drukte. En ook bij die achtervolgingscene. D......"
Eerste trailer 'Assassin's Creed'!
"...[quote=Frietgezicht]Of aan jou. Ik vond de vechtzelf-scenes zelf duidelijk zat juist in tegenstelling tot bijv de Transformers-films. Eet jij veel pindakaas?[/quote] Dus je had niet het gevoel dat ze bij de eerste gevecht-scene op de fast-forwar......"
Eerste trailer 'Assassin's Creed'!
"...Kan iemand mij ajb wat ophelderen over Civil War? Meeste vechtscenes en een aantal actiescenes leken net fastforwarded. Het was heel chaotisch en veel te snel. Lag het nou aan de zaal waar ik in zat of ligt het echt aan de film?..."
Eerste trailer 'Assassin's Creed'!
"...Ik dacht dat ik na de eerste keer de film gezien te hebben alles begreep. Heb het gister voor de 2de keer gezien en vind de film nog fantastischer dan die al was. :+ En voor de buurman boven mij. Volgens mij is dit genre niet voor je weggelegd. Pr......"
Inception
"...Ps. Ik had ook zo'n moment bij het laatste shot, maar daarna dacht ik. Die Cobb zal wel slim genoeg zijn om er daarna achter te komen dat - mocht het een droom zijn - onwaar is. De mindfuck hier is dat je een oplossing probeert te vinden voor een pro......"
Inception

laatste ratings

Pedrobear heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pedrobear heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.