Theo Wissen Avatar

Theo Wissen

Laatste reviews

Theo Wissen heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Maar 1 ster??? Ik ben echt geen fan van Sandler maar ik heb me toch prima vermaakt in de bioscoop. Ht verhaal is mischien zoetsappig en soms een beetje erg flauw maar er zaten toch behoorlijk sterke grappige scenes in de film. De zaal waarin we zaten......"
Grown Ups
"...Gisteren gezien, moeilijk om te zeggen wat ik nu van de film vond. Ik twijfel nog tussen: een hele mooie film of een hele trage, saaie film. De beelden die Cobrijn liet zien waren absoluut mooi maar ik vond ze niet echt functioneel voor het verha......"
The American
"...Was echt een leuke film. Snap het ook niet dat hij maar 1 ster heeft gekregen? De zaal waar we in zaten was zich ook absoluut aan het vermaken. Net als Grown up, dat was ook best een komisch toppertje. Misschien de verkeerde personen door Filmtotaal......"
Going the Distance
"...Ik denk dat de mensen van Filmtotaal een beetje de weg kwijt zijn geraakt de laatste maanden. Heb nu al verschillende recensies gelezen waar ik me totaal niet in kan vinden. Het lijkt alsof de grotere Amerikaanse mainstream producties steeds kritisch......"
Wall Street: Money Never Sleeps
"...Niet gelijk op je achterste benen Patrick. Ik reageer gewoon op deze recensie omdat ik een eigen mening heb, dat moet nog kunnen anno 2010. [quote=patrick_h]Je hebt About Elly en Un Homme Qui Crie niet gezien, je gaat ze ook niet kijken, en ik dur......"
Wall Street: Money Never Sleeps

laatste ratings

Theo Wissen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Theo Wissen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.