Starscream1 Avatar

Starscream1

Laatste reviews

Starscream1 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Hmm dit verklaart wel de verouderde Bumble Bee. Ben benieuwd of Unicron eindelijk in het verhaal gaat voorkomen. De Stunticons zien er in ieder geval gaaf uit!..."
Details over openingscene van Transformers 3
"...Trailer ziet er op zich niet verkeerd uit.Denk dat de film in sommige aspecten nog wel eens een beetje op Munich zou kunnen lijken. Hoe Sam het er in deze film vanaf brengt is moeilijk te beoordelen aan de hand van slechts een trailer...."
The Debt trailer
"...[quote=bagheera]Goeie teaser, smaakt naar meer! Welke transformer is dat op het eind? Unicron? Alpha Trion?[/quote] Te klein voor Unicron ( die past niet in de Nemesis).... ik gok ook Alpha Trion of wellicht Silverbolt.. Prima teaser wat mij be......"
Eerste Teasertrailer Transformers: Dark of the Moon!
"...Was vroeger echt gek op deze serie,als het goed is ook nog wel wat speelgoed van op zolder :-) Wel grappig dat ik nu ook div stemmen herken ( Optimus Prime / Dr Claw van Inspector Gadget en nog div andere Transformers stemmen)..."
Gerucht: 'Dino-Riders'-film op komst
"...Op dit moment vind in Hong Kong de premiere plaats van Transformers Age of Extinction ! [url=https://uk.movies.yahoo.com/transformers-4/] TF4 [/url]..."
FT Off-topic 19 juni 2014

laatste ratings

Starscream1 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Starscream1 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.