spiderm8n Avatar

spiderm8n

Laatste reviews

spiderm8n heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heelveel recensenten begrijpen Superhelden films niet ! ... en het gewone volk ( die dus geen comics lezen en dus niet weten wat hun precies te wachten staat ) die toch naar een superheldenfilm gaat komt vaak bedrogen uit omdat Dc nou eenmaal met de......"
Eerste recensies 'Suicide Squad' schetsen gemengd beeld
"...Heelveel recensenten begrijpen Superhelden films niet ! ... en het gewone volk die toch naar een superheldenfilm gaat komt vaak bedrogen uit omdat Dc nou eenmaal met de filmUniverse een donkerder pad is ingeslagen. Marvel is wat meer heppie de pe......"
'Suicide Squad' opent met 140 miljoen dollar
"...Wat een mazzelpik die Sam Worthington ! :P net als zijn carriere in het slop begint te raken ( om de simpele reden dat hij nou eenmaal niet een geweldig akteur is ) mag hij weer in 3 blockbusters de hoofdrol gaan vertolken..."
SDCC2016: James Cameron legt uit waarom 'Avatar' zoveel vervolgen krijgt
"...[quote=jelle077]de films die vaak een reboot krijgen zijn meestal toch wel klassiekers. de reden dat het klassiekers zijn is omdat ze zo rete goed waren voor hun tijd en doen. je moet als reboot dus een betere film maken dan de klassieker zelf. ee......"
Regisseur over falen van 'RoboCop'-remake
"...Lol ! kan me nog herrinneren dat Warcraft 1 op 3 floppy diskettes paste en dat je het alleen onder Dos kon spelen ergens begin jaren 90 , Baanbrekend werd het spel toen het onder Windows 95 draaide en je bv. in staat was om ook je eigen wereld te ma......"
Twee nieuwe posters 'Warcraft: The Beginning'

laatste ratings

spiderm8n heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

spiderm8n heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.