jeff1983 Avatar

jeff1983

Laatste reviews

jeff1983 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...In Amerika ja.. wanneer gaan jullie nou eens de Nederlandse bioscoopomzet vermelden? Hier is het After we Collided op 1 en Honest Thief op 2. Toch interessanter om te lezen, omdat de meeste mensen hier niet dagelijks naar een Amerikaanse bioscoop gaa......"
'Tenet' niet langer best bezochte bioscoopfilm; Robert De Niro nu box office-koning
"...Recensie Honest Thief van het AD (4 sterren) “De Ierse acteur bewees in eerdere actiefilms, denk aan de Taken-serie, als 60-plusser nog altijd dit soort krachtpatsers overtuigend te kunnen vertolken. Regisseur Mark Williams dient het David-tegen-Goli......"
Recensie: 'Corpus Christi' en nog 4 films
"...Ik word een beetje moe van deze suggestieve berichten, pure stemmingmakerij. Dit zal een slecht jaar worden voor de bioscopen, maar we hebben natuurlijk ook net een niet te overtreffen jaar achter de rug. En we hebben het hier alleen over de grote st......"
Pathé en Vue ook snel dicht? Of biedt Gal Gadot hoop?
"...Liam Neeson films doen het ook goed als er wél concurrentie is, veel mensen gaan gewoon graag voor zo'n verstand op 0 actiefilm. Niks mis mee! Maar zeker nu No Time to Die ook nog weg is, heeft deze de ruimte om tot in november goed te scoren. Goed d......"
Dit moet DÉ film van oktober gaan worden (afhankelijk van de situatie)
"...Eigenlijk ook wel vreemd dat bepaalde grote theaterzalen in Amsterdam die ontheffing wel hebben gehad, maar Pathé en Euroscoop niet. Vooral Pathé Arena heeft mega veel ruimte en daar kunnen de maatregelen vrij goed worden gevolgd. De nieuwe Euroscoop......"
Niet alle bioscopen worden getroffen door nieuwe maatregelen

laatste ratings

jeff1983 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jeff1983 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.