jeff1983 Avatar

jeff1983

Laatste reviews

jeff1983 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@ Frietgezicht: Dat klopt idd helemaal. Het groepje mensen wat aan de poster al ziet dat het met The Shining te maken heeft, is klein. Ik ben zelf nog niet geweest, maar wel heel benieuwd. Dat komt alleen niet door de marketing, ik was namelijk al om......"
Ondanks positieve ontvangst flopt 'Doctor Sleep' in box office
"...Uiteindelijk is de versplintering natuurlijk niet goed voor de markt. Er word ook nog wel eens onderschat hoeveel mensen er nog gewoon lineair TV kijken en daarnaast misschien geld over hebben voor één streaming abbonement (Netflix). Het zijn vooral......"
'Disney+ voor eind dit jaar tweede streamingdienst van Nederland'
"...Waarschijnlijk toch een lastig geval qua doelgroep.. Mensen die The Shining goed kennen zijn toch vooral 35+ en de horrordoelgroep is vooral 20-34 jaar. Midway is ook een film voor 35+ mannen en Joker doet het ook nog vrij goed. Met deze releasedatum......"
Ondanks positieve ontvangst flopt 'Doctor Sleep' in box office
"...Laat maar komen.. deze films zijn niet voor niks zo succesvol in de bioscoop. Je weet wat je gaat zien, namelijk een actiefilm met een niet al te moeilijk verhaal en cliché one-liners. Prima! Ik denk dat de nieuwe delen dan wel verder gaan met de ie......"
'...Has Fallen'-franchise met Gerard Butler krijgt drie nieuwe delen!
"...@Captaincab: dit plaatje komt uit de film, maar is een scene waarin de pop leert om te lachen, erg grappig moet ik zeggen, maar als hoofdbeeld nogal vreemd gekozen inderdaad. ..."
Blu-ray review 'Child's Play' - Moderne Chucky blijkt even dodelijk!

laatste ratings

jeff1983 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jeff1983 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.