pennywise Avatar

pennywise

Laatste reviews

pennywise heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote]Hieronder zie je de trailer van Hellraiser: Revelations, [b]de achtste[/b] Hellraiser[/quote] Dit is de negende al hoor. ;) Ik heb pas Hellraiser I t/m V gezien, maar dit ziet er echt uit als: Een film maken om hem te maken. Deze zal de......"
Hellraiser: Revelations trailer (afrader)
"...[quote=SunChaser]Als ze die Spin aan het eind maar weglaten, ook al zit dat in het boek. Wat een afknapper[/quote] Die mogen ze er van mij gerust inzetten zolang ze maar uitleggen waarom het een spin is...."
Verfilming Stephen Kings 'It' boekt vooruitgang
"...Wel een deel van Friday the 13th dat 'gaat'. Het begint allemaal nog leuk met Jason totdat je hem ziet. [spoiler]Ander masker[/spoiler]. Maakt nog niet gek veel uit en de moorden zijn ook best oke maar de [spoiler]copycatkiller[/spoiler] vond ik toch......"
Friday the 13th: A New Beginning
"...[quote=Cynix]Het hoeveelste deel van de reeks is dit? Ik ben wel fan van het genre. :Y[/quote] Dit is het 1ste deel. Je hebt er van de serie totaal 10. ;) Ik vond dit nou toch niet echt een film om van te gaan janken. Oke, hij haalt het niet bij......"
Friday the 13th
"...Ik vond dit toch wel een leuk deel om te kijken. Veel beter dan z'n voorganger H5. Vooral de paar leuke moorden doen het hem. Ook het verhaal zit hier wel goed. [b]Cijfer 6/10[/b]..."
Halloween: The Curse of Michael Myers

laatste ratings

watchlist

pennywise heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.