MARQ242 Avatar

MARQ242

"Death to CGI"

Laatste reviews

MARQ242 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@ZaphodBeeblebrox Je zal vast Firefly bedoeld hebben, maar Firefox vond ik toendertijd ook een hele vette film. Ging geloof ik over Clint Eastwood die een Steathbomber moet stelen in de Sovjet Unie. ..."
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...@Civilian Supreme prima toch? Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak. In mijn beleving zat er teveel onnodige elementen in de film die de vaart uit het verhaal haalde. Bovendien was het verhaal al flinterdun en hebben ze te weinig coole dingen o......"
Top 10 films met de beste cinematografie
"...Mooie lijst. Maar inderdaad zijn er best wel sinds die gouwe ouwe tijd cinematografische pareltjes uitgekomen. Maar bij Bladerunner 2049 lag de nadruk vooral op die cinematografie. Verder was die film veel te lang, weinig boeiend en miste naar mijn m......"
Top 10 films met de beste cinematografie
"...Bautista als "Beast" Rabban?!!! Goed gecast! Hij timmert lekker aan de weg in de film wereld! Heb hier zoveel zin in. Ondanks dat er nogal wat haken en ogen aan de Lynch Dune zaten, ben ik nog steeds een groot liefhebber van die film. Ben benieuwd h......"
Dave Bautista ook in Denis Villeneuve's 'Dune'
"...Sorry maar een hoofdpersoon in een film moet vaak iemand zijn waarmeer je je op zekere hoogte mee moet kunnen identificeren. Ik denk dat je met een transgender acteur wel een kleine doelgroep aanspreekt. Laten we dus dit soort schreeuwen om aandacht......"
Dominic West wil transgender als nieuwe James Bond

laatste ratings

MARQ242 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MARQ242 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.