MARQ242 Avatar

MARQ242

"Death to CGI"

Laatste reviews

MARQ242 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ze blijken in Hollywood nog steeds niet te snappen dat niemand zit te wachten op hersenloze remakes, reboots or whatever. Er moet meer gekeken worden naar waarom die orginele films zo goed waren en werkten. En dat betekent niet een overtreffende trap......"
"I won't be back!" Floppen 'Terminator: Dark Fate' is het definitieve einde van de franchise
"...Er zou eigenlijk helemaal geen discussie moeten zijn. Je kan de film leuk of niet leuk vinden. Dat is smaak. Maar als je objectief kijkt naar TLJ is het gewoon een slechte film. Niet qua setiing of special effects of zo. Maar qua character building,......"
J.J. Abrams had van 'Star Wars: The Last Jedi' een andere film gemaakt
"...Voordat ik Bright zag had ik er niet veel van verwacht. Het hele concept kwam bij mij veel te geforceerd over. Na het zien was ik zeer verrast, wat een leuke buddy cop film en de hele fantasy insteek was heel natuurlijk verwerkt in de film. De film h......"
'Bright 2' loopt vertraging op vanwege drukke schema van Will Smith
"...Ze hadden gewoon niet met het canon verder moeten gaan. Rogue One was een goeie aanvulling en al met al een strakke Star Wars film vol leuke karakters en een goed opgebouwd verhaal. Force Awakens en de Last Jedi voegen helemaal niks toe. Het is een m......"
Walt Disney bekent 'Star Wars' te hebben overhaast
"...Ik vond de eerste Ghost Rider film best aardig! Interessant karakter om meer mee te doen...."
Marvel Studios zou Ghost Rider in MCU willen

laatste ratings

MARQ242 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MARQ242 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.