MARQ242 Avatar

MARQ242

"Death to CGI"

Laatste reviews

MARQ242 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@And...Action. En zo heeft iedereen zijn eigen kijk op dingen. En ben blij dat je ervan genoten hebt. Misschien dat de film voor mij sterker was geweest als ie een stuk korter was. En meer gefocust op een paar elementen. Het duurde voor mij echt te l......"
'Blade Runner'-franchise krijgt toch weer een vervolg
"...Jammer dat hij de klassiekers niet gewoon met rust kan laten. Blade Runner 2049 was trouwens zeker geen briljante film. Het was een heel slap vervolg op de eerste. De onderliggende themas (uit het boek) kwamen amper terug en niks werd uitgediept. He......"
'Blade Runner'-franchise krijgt toch weer een vervolg
"...@eltorro Helemaal met je eens. Die groenscreens zijn niet om aan te zien. En dan weer zon CGI stier. Maar ja, het is gewoon stukken goedkoper om te maken. Deze films worden gewoon puur voor de winst gemaakt. Het zijn geen passie cinema projecten. Daa......"
Dwayne Johnson viert het monstersucces van Netflix-film 'Red Notice'
"...@Lurking metafan Ryan Johnson hadden ze gewoon Solo moeten laten doen. Zijn manier van film maken zou daar goed bij gepast hebben. Of een ander stand-alone project. Het is een prima filmmaker, maar wel met een eigenstijl. De keuze om hem het middelst......"
Waarom de 'Star Wars'-trilogie van Rian Johnson ook al geschrapt werd

laatste ratings

MARQ242 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MARQ242 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.