lordmistery Avatar

lordmistery

Laatste reviews

lordmistery heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat ziet dit er geweldig uit! Erg blij mee als DC-Fan!! Vooral de actie scenes van WW zelf zijn geweldig opgenomen, daar mag van mij wel meer van. Heb een heel goed gevoel hierover...."
SDCC2016: Eerste trailer 'Wonder Woman'!
"...Als DC-Fan ben ik redelijk teleurgesteld in deze teaser. Ik was een van de mensen die erg blij waren met Man of Steel en BvS. Het had minpunten maar het was een goede film. Juist de donkere toon in die films hoort bij DC. Bij deze teaser leek het wel......"
SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!
"...Ik vind Superman een leuke held en een leuk karakter, en ja hij is vast een van de beste superhelden. Maar verder mis ik toch mensen in de lijst. Een held die ik bijvoorbeeld leuker vinden dan Superman is Wonder Woman. In mijn mening die meest onders......"
Onderzoek wijst uit wie de sterkste superheld is
"...[quote=Steve-O]Ik heb de eerste aflevering niet afgekeken, kwam er gewoon niet doorheen. Blij toe dat de TV series niks met de films te maken hebben of gaan krijgen.[/quote] Smaken verschillen, zo lijkt het. Ben zelf een groot fan van Arrow net al......"
'The Flash' verliest regisseur Seth Grahame-Smith
"...[quote=YOLO]Heerlijk hé dat ze de TV divisie niks met de DCEU te maken heeft. En juist de DC TV series zijn erg top. T+) Zelfde voor de WB Animation divisie.[/quote] Ja geweldig! Aan de andere kant wel jammer dat ze van bepaalde karakters geen g......"
'The Flash' verliest regisseur Seth Grahame-Smith

laatste ratings

7,5
Alcatraz (2012)
Alcatraz (2012)

watchlist

lordmistery heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.